icon

Bielite si zuby?

iwqa
24. jún 2014

ahojte žienky, chcem sa opýtať, či si bielite zuby, ak áno poradíte mi niečo čo je účinne a čo ste už vyskúšali? ďakujem

mimibb
25. jún 2014

Ahoj, ja som si kedysi bielila zuby - bielou perlou- dostat v lekarni....je to gel...a mozem povedat ze mi zabral..teraz si uz nebielim lebo to nepotrebujem...sklovina ostala biela..ale je dolezite aj to ci si fajciar, kavickar atd....a zas na druhej strane nie kazdemu ten gel vyhovuje-napr. mojej sestre z neho praskala zubna sklovina....

stanislavao
25. jún 2014

na bielenie pomaha kyselina citronova, alebo kuchynska sol ked sa da trosku na pastu. su bieliace pasty, ktore tiez trosku pomahaju. ja kupujem vademecum expert white 10 a je podla mna super, alebo sensodine white.

severankasr
25. jún 2014

ahoj, mne nepomahalo nic, co je dostat v obchode, ci lekarni, zuby mam stale zlte, u mna je to sposobene slinami a nic s tym nenarobim, jedine u lekara chemicky si dat vybielit. ale to je pre mna drahe, no pomohlo by jedine to. nie som kavickar, ani fajciar.

lucinuska1234
25. jún 2014

Ahoj, ja som pouzila asi pred dvoma rokmi a teraz pred svadbou bieliace pasiky Crest a vybielilo mi ich to krasne 🙂

nikusa9
25. jún 2014

ja som bola nedávno na bielení o dermatologičky- pomocou studeného svetla...no pre mna to bol otras zážitok..mala som pocit, ze mi zuby povyskakujú z úst ☹ mala by som to absolvovat este 2 x ale nehrozí, ani za tie peniaze mi to nestojí..pre mna to proste nie je...ale každý clovek je iný, ma inú citlivosť zubov..