Biely fľak
Dobry den spravil sa mi flak pod okom mam ho už 2x ryžne som zufala neviem čo nato ak mate skusenost porade mi dakujem 😒😓

@rebekamikova moze sa jednat o vitiligo
@diamond007. Prave že vobec nesrby ako keby že ho ani nemam
@89michaela89 aha mam ho iba jeden flak
Vitiligo alebo pleseň. Dr by ti mohla predpísať mastičku a ak nezaberie tak potom to bude vitiligo.
@rebekamikova Pozor na slnko ak sa opališ, vznikne väčší kontrast a bude to vidno viac.
@whatever1 ano to je pravda podlavas to čo može byt😑
@rebekamikova to maš len od slnka, vyhýbaj sa slnečnému žiareniu, to neni ani pleseň ani vitiligo
@ildiko36 aha dakujem a za kolko to cca zmyzne už som zufala
@ildiko36 možem si to aj takto prekrivat či sa to neopaly 😊
@rebekamikova
@rebekamikova mne to vyšlo počas tehotenstva.a po tehotenstve to zmizlo.
@beacka ale ja niesom tehotna 😊
@rebekamikova prekrivat si to mozes s cim len chceš, ja som myslela celkom sa vyhnuť priamemu slnku ako opalovanie tvare, lebo sa ti budú robyť ďalšie flaky.
Davaj si 50faktory krem na tvar, v pripade sa spítaj v lekarni co by si na to mohla dať. Ale zakrivať to jedno miesto takym kvietkom jednak nema zmysel a po druhe viac si upútaš pozornosť na to ze tam niečo mas a po tretie vyzera to dosť blbo
@rebekamikova ťazko povedať , skus to zaktriť s dermacolom, ten asi ma najlepsí kricí efekt
@rebekamikova jeeej no vidis ako skvelo si sa vynasla
Vypadá to na to vitiligo 😏 môj to ma tiež môže sa to objaviť z ničoho nič a postupne to pribúda a tou kvetinku to neprekrivaj vypadá to smiešne prepáč
Radšej tmavší make up aby sa to zjednotili keď už tak a pred slnkom určite tou 50 natieraj lebo to miesto bude biele to neopalis ale držím palce nech to není to vitiligo
@ildiko36 asi tak lenže ani ten nepomaha
Pliesen. Chod ku koznemu, dostanes mastkcku a o par dni je pokoj.
@persephina a ku koženej či už som viskušala všeliake maste excipial ,kalciovu mast a nič
@rebekamikova fuha, nepamatam. Mozno aj obvodna moze?
Da sa u koznej bez obvodaka?
Mne to pride ako vitiligo - trvala strata pigmentu, potom sa rozsiruje po celom tele, mame to 2x v rodine a zacalo to na tvari, najlepsie spytat sa doktora co na to

@rebekamikova svrbí? Nie je suchý ?