Biely povlak na jazyku

tania12
16. nov 2022

Ahojte, chcem sa opytat ci mate slebo ste mali niekto podobny problem…
Som v 33tt a asi 3.den ma boli hrdlo a vcera sa mi na jazyku objavil taky zvlastny biely povlak v cudnych tvaroch … nejde to dole … neviete co by to mohlo byt? Nemali ste to niekto?

monkabohdalova
16. nov 2022

@tania12 mne sa robia také kvasinky, keď jem veľa sladkého, keď obmedzím sladké tak to po pár dňoch samo zmizne

eva64
16. nov 2022

@tania12 mne sa robi biely povlak, ked na mna prichazda choroba, alebo som oslabena. Vtedy si dam B vitamin, aj pyridixin, ktory aktivuje biele krvinky na boj s infekciou... a dam si mega davku vit. C. Uzivam lipozomalny vit. C, davam si aj 10 g vit. C denne. O 2dni je pokoj a som fit😉 Aj 2,5 r. dietatu davam lipozomalny vit. C, 1g denne pri naznakoch akehokolvek ochorenia

marty_4
16. nov 2022

@eva64 u mna tiez tak, ked proste nieco na mna lezie, tak toto je taky znak toho. aj deckam sa to niekedy zvykne objavovat, ked su chore.

tania12
autor
16. nov 2022

Dakujem baby, bola som radsej u Dr. poslal ma na ORL a tam zistila ze mam zapal nosohltanu a z toho je aj ten jazyk… takze antibioticke kvapky do nosa mam a jazyk netreba vraj riesit ze to prejde same… takze asi je to ok no… vdakabohu to nie je ziadna plesen ani kvasinky ani nic take… brala mi aj vyter pre istotu…C,D,B beriem uz velmi dlho ale navysim C vit. ako odporucate.