Biodermálne nite pri problémoch s chrbticou
Ahojte, má niekto skúsenosti s pichanim bioder. nití kvôli chrbtici? Ďakujem
Za mňa určite nie. Na druhý deň som vracala a bolo mi zle celý deň :( Výrobca a dodávateľ tých nití samozrejme tvrdil, že to z toho určite nemôže byť. Neurologička ani nezdvihla telefon. Utlmilo mi to bolesť tak na tri mesiace. A potom to začalo znova. Takže problém to nerieši. Podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze.
Dobrý deň, ja som to tiež stále cítila keď mi ich pichli a tiež sa mi bolo horšie asi týždeň. Potom to tú bolesť utlmilo ale aj tak sa vrátila :(
Mate niekto k tomuto zakroku dalsie info? Ako sa citite po case prave tie, ktore ste to absolvovali? Neviem sa dopatrat k zlozeniu... na akom principe v mieste bolesti pracuju?
Ja lutujem, ze som si ich dala pichnut. Mne velmi zhorsili stav, uz 2x som ochorela pocas 4 mesiacov, co ja byvam vynimocne chora. Imunita mi akoby doslova bojovala s tym čudom v tele. Mne to sposobilo presne opacny efekt. Tuhne svalstvo a taha mi to nervy. Dr.na akupunkture, ktora mi ich davala mi nechcela verit. Jej ego bolo silnejsie a zachovala sa absolutne neprofesionalne. Musela som si najst neurologa, lebo ma zacal palit ischias a ten mi paradoxne tiez navrhol okrem ineho tie nite, ale samozrejme som ich odmietla s tym, ze mi neurobili dobre. Na moje prekvapenie povedal, ze ano je to mozne a povedal, ze moze z nich tuhnut svalstvo. Aj ked je to vraj vynimocne ale stava sa to. Uz ich mam nejake 3 mesiace a dufam, ze sa cim skor vstrebu. Aj ked mi bolo povedane, zevraj su uz vstrebane po tyzdni. Ale ved nejaky efekt to ma v tom tele. Podla mna tie nite su neni az tak prebadane, urcite by som neriskovala, lebo lekari bud nevedia mozne vedlajsie ucinky, alebo nepovedia. A vyrobcovia niti ich radsej zataja.
Inak tie nite mi pichla do krcnej chrbtice, k lavej lopatke a lavemu kolenu. Ta strana bola horsia a po nitiach sa maximalne zhorsila.

Ja som dnes bola u neurologičky a odporučila mi práve tieto nite aj mi to rovno vpichla do miesta bolesti tak uvidím aký bude učinok 🙂