icon

Biorezonancia - skúsenosti s liečbou

pepa28
17. mar 2021

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či má niekto z vás skúsenosti s liečbou a s diagnostikou s biorezonančným prístrojom. Ďakujem 🙂

maris5
17. mar 2021

My sme boli na diagnostike. Zhodnotilo vsetko co mi aj lekar urcil. Plus potraviny, ktore vynechat.

Bola som aj zo synom.

inhibiitor
17. mar 2021

@pepa28 je to hlúpost... kazdy lekar aj liecitel vam povie he to je tAhanie penazi z ludi .. vlastna skusenost

cicuca
17. mar 2021

@pepa28 ja som bola spokojná. Dokonca mi diagnostikovali borelióza, hoci lekár z krvi tvrdil, že som v poriadku, ale bolo mi zvláštne, že mi stále tŕpnu ruky v noci. Ja som na veľmi spokojná

pepa28
autor
17. mar 2021

@cicuca ďakujem. Práveže môj syn mal boreliozu tiež a bol preliečený ATB ale stále ma nejské problémy. Aj Vám pomohla terapia tým prístrojom? Ďakujem.

luxus10
17. mar 2021

@pepa28 ja som bola nadmieru spokojna, vyriesila som aj medicinsky nevyriesitelne veci...dokazane aj zobrazovacimi metodami, pred a po...

zachvilu tu mas spamera -pochybovaca, ktory vsetko bude vyvracat...

luxus10
17. mar 2021

@pepa28 a na aky pristroj sa chystas? pytaj sa ci vie rezonancna frekvencia preniknut aj do mozgu a miechy, nie vsetky to vedia....

palisko
17. mar 2021

@luxus10 Už som tu. Je to ofajč na dôverčivých ľudí. Technicky zdatný a racionálne rozmýšľajúci človek si zistí, z akých súčiastok sa ten prístroj skladá. Keď to potom zanalyzuješ, zistíš že to nemôže fungovať. Podľa môjho názoru je diagnóza určená na základe šikovnosti a otázok toho kto vyšetruje. Tak isto ako kineziológia a podobné čáry máry. Skúsil som, ešte mi aj tá pani povedala že so mnou to nefunguje.😝

luxus10
17. mar 2021

@palisko tak ty nebudes iron mav, aspon by si bol vodivy....

luxus10
17. mar 2021

@palisko a ta nova registracia skutocne svedci o tvojej doveryhodnosti....🙂

kockopes2206
17. mar 2021

Na niektorych ludi moze ucinkovat, ale jedine ako placebo

pepa28
autor
17. mar 2021

@luxus10 ďakujem. Spýtam sa. No práveže neviem presne aký prístroj. Zistím. Spamer mi nevadí. Spravím si svoj názor.Máme aj my medicínsky nevyliečiteľné a hlavne neuveriteľné veci 😀pre nášho pediatra. Ja práveže preto sa nato chystám, lebo jedna známa si to nevie u dieťaťa vynachváliť. A chcela som ešte aj iné názory.

cicuca
17. mar 2021

@pepa28 ja som bola tiež 2 krát aj na ATB a akurát ki na chvíľu stiahli príznaky. Po biorezonancii mi odporučili užívať tinktúru zo štetky lesnej a to mi veru pomohlo. A mnohé iné mi zistili a celkovo mi biorezonancia veľmi pomohla. Určite odporúčam 🙂

pepa28
autor
17. mar 2021

@cicuca ❤️

palisko
17. mar 2021

@luxus10 čo má s mojim názorom nová registrácia?

letfenixa
18. mar 2021

Mám dve skúsenosti. Prvýkrát som bola tuším v Handlovej, tam mi zistili to, čo naozaj aj bolo príčinou mojich problémov a doporucili vhodnú diétu, ktorá mi pomohla, plus teda biorezonancna terapia a ešte raz, pomohli mi. Druhýkrát som bola u nás v PB, bolo to tu len chvíľu a bol to podvodník. Spravil mi biorezonancne vyšetrenie a začal mi rozprávať, kde je problém. Viac-menej hneď v úvode mi povedal, že mám veľmi nízku hladinu železa, čo je celkom časté u žien. Až na to, že ja ju nemám, skôr mávam hodnoty nad hranicou plus nejaké dva týždne predtým som bola na krvi a bolo to v poriadku. Škoda, že som ho hneď zastavila a povedala mu to, ktohovie, čo by mi ešte nataral. Potom už bol vyvedeny z miery a vlastne mi nič 'nenaordinoval'. Dlho ten podvodník prevádzku nemal.

mata1278
16. sep 2023

@maris5 dobrý deň a kde ste bola na tú biorezonanciu ?

katpav
8. dec 2023

@luxus10 a u koho ste prosim bola na tej biorezonancii a robili len strojom ci dali aj nieco k tomu dakujem

mata1278
18. feb 2024

@luxus10 dobrý deň môžem sa opýtať kde u koho ste boli na Tom vyšetrení aj ja to potrebujem

luxus10
18. feb 2024

@mata1278 mas info v sprave.

katpav
19. feb 2024

@luxus10 prosim vas napisete do spravy aj mne ? Dakujem

cavabcici
Autor odpoveď zmazal