icon

Bodavá bolesť v hlave

foxy123
1. apr 2025

Dobrý deň , chcela by som sa opýtať v poslednej dobe asi tak cca už dva týždne ma pichá bodavou bolesťou do ľavej strany hlavy
no nijak zle za necitím tá bolesť trvá mozno tak dve sekundy opakovane asi tak 3/4 krát a prestane a potom zas začne no nie hned nejakých cca 2 hodinky pokoj a zas chystám sa k doktorovy pretože nedavno som bola na krčnom s pískaním hlave kde mi dr povedal že mám tinnitus kedže teraz má moj dr dovolenku a chcem počkať na svojho lekára tak sa chcem aspon možno upokojiť vami alebo zastrašiť 😀 môže to byť podľa vás aj z chrbtice keď že veľa sedím šoférujem ?

tanyan
1. apr 2025

Môže to byť aj od chrbtice... Skúsila si doplniť magnézium?

zabka79
1. apr 2025

@foxy123 myslis bodava nieco ako elektrika?

foxy123
autor
2. apr 2025

@zabka79 myslim ako nožíkom keď ťa bodnú

foxy123
autor
2. apr 2025

@tanyan nie to som neskúšala

zabka79
2. apr 2025

@foxy123 prievan? Ale ten neviem ci az 2 tyzdne ale skusila by som milgamu

tanyan
3. apr 2025

@foxy123 Ja mám niekedy akoby kŕč v malých kĺboch (prsty na rukách), niekedy aj v hlave a to magnézium mi pomáha. Plus zvyknem doplniť cukor a soľ, aby sa chémia v tele "upravila."

lia1988
3. apr 2025

@foxy123 ahoj foxy 🙂 aj ja to mám už asi 4 alebo 5ty deň a ide ma poraziť z toho 🙄 Túto noc som nespala dobre,lebo ma to pichalo ale že pod chvíľou. Včera celý deň nič a na večer to začalo. Neviem z čoho to je, tiež som myslela či to nie je z prievanu 🤔 keď si to miesto masírujem tak raz lepšie inokedy horšie. Až vlasy v tom mieste ma z toho bolia 🥵 moja mamina to mala minulý rok, držalo ju to skoro dva týždne. Viem že si dávala niečo od bolesti. Ja len že nie si v tom sama 🫢 dúfam nám to čoskoro zmizne 😉

foxy123
autor
5. apr 2025

@lia1988 ahoj no ja mam to isté už sa mi zdá že po menej ale aj mňa to hnevá neviem čo to môže byť doktor mi nič nepovedal iba že všetko v poriadku nič a nikde nevidí chybu skúšla som doplniť mg kus zabralo pijem minerálku celé dni ale stále to bolí a čo sa týka vlasou aj mňa bolia na tom mieste skoro všetky vlasy ma bolia a to nemám ani v gumke blaznivé no čo sa dá robiť 🤪😂

foxy123
autor
5. apr 2025

@tanyan všetko som urobila mg cukor , soľ …doktor no stále už sa vzdávam stoho mg celkom prešlo ale stále bodavá bolesť netuším čo to je alebo môže byť

lia1988
5. apr 2025

@foxy123 to prejde 🙂 ja mám pocit že je to z prievanu...Heeej tie vlasy tam to je úžas 🙉

nikuska868
19. júl 2025
@foxy123

@tanyan všetko som urobila mg cukor , soľ …doktor no stále už sa vzdávam stoho mg celkom prešlo ale stále bodavá bolesť netuším čo to je alebo môže byť

@foxy123 zdravím. Prešla Vám tá bolesť? Alebo zistili príčinu aspoň?

foxy123
autor
17. aug 2025
@nikuska868

@foxy123 zdravím. Prešla Vám tá bolesť? Alebo zistili príčinu aspoň?

@nikuska868 áno prešla zistilo sa že to je od krčnej chrbtice a málo spánku