Bojím sa, či nemám rakovinu
Ano, clovek hned mysli na to najhorsie... Na googli uz radsej nepisem. Mam dlhodobo bolesti celeho ramena, klucnej kosti. K rehabilitacnej doktorke som bola uz 3x. Naposledy mi dala obstrek, 2 dni bolo dobre, potom zas take bolesti, ze neviem normalne pouzivat ruku, neviem ju zdvihnut. Teraz ma konecne poslala na rtg a brutal sa bojim, co mi tam najdu. Pidla nej je to zapal, mala som aj aulin prasky. Pri poslesnom vrecusku mi hlava opuchla. 🤦🏻♀️ Vyzerala som, ako netvor, aj oci opuchnute. Tak to uz nemozem. Na nete ked hladam, tak mi dookola vyskakuje rakovina kosti. 😑 Snad je to sprostost.
Ale uz naozaj zacinam mat z tej bolesti depku. Neviem sa obliekat, neviem sa o maleho starat, neviem sa s nim hrat, som ako matoha a este do toho tie sprostosti na googli.
@lucimax Akurat citam, ale od coho moze ztuhnut? 😔 Inak aj rano sa budim cela dolomena... Podla mna nemam dobry vankus.
Stačí ak sa rameno zachladilo, trosku pobolievalo..však to prejde..a postupne tuhlo, presne to potom už aj kľúčna kosť začne bolieť, človek sa dava do ulavovej ( neprirodzenej) polohy, kedy ho boli čo najmenej, čo je samozrejme neprirodzene pre chrbát, takže už aj chrbát cely boli...ak sa to nezačne riešiť včas,tak ten návrat do normálneho stavu môže trvať naozaj dlho. Nechcem strasit, skôr povzbudiť, že ty ako prve myslíš na vážnu chorobu...a pritom je dosť mozne, že je to napríklad táto príčina..co tiež nie je príjemné, ale riesitelne. Najhorsie je cakat a bedakat, cas bezi...opri sa do toho, najdes liek a riesenie! Držím palce ;)
@lucimax ano, mas uplnu pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosím ťa začni to riešiť normalne a postupuj ako sa má , neuraz sa prosím ťa.
Obbvodnej pre výmenný lístok a uvidíš kde ťa ona pošle, možno to bude neurológia, už si sa zase sama od seba bez odborného názoru objednala na ortopédiu, ako vieš že tam pôjdeš?! Ja si myslím, že toto je pre neurológa. Ale nechaj to na lekára. Mňa poslala neurológovi ten mi spravil rtg, bol tam nejaký nalez tak som išla na MRI, to je dôkladnejšie presnejsie.
@martul No s driekom ma poslala obvodna rovno bez vymenneho listka k rehabilitacnej lekarke. Ze ju pozna, a ona je super. Tak som isla, vyriesila. Teraz som skusila opat, zo skusenosti, nevyslo to. Tak idem na ortopediu, ked som sa objednala, tak som mala vybrat oblast mojho problemu. Co zatial sedi. Tak uvidime, co povie. Uz som napisala aj obvodnej kvoli vymennemu listku, zatial mi neodpisala...
@fauko dakujem!
Dobrý chcem sa spýtať bola som na preventívnej prehliadke a chcem vedieť či by mi tam zistili rakovinu
@denisaaairdacova to uz musi byt jasne viditelny melanom... Na 100% povie iba histologia.
Ahoj ako si dopadla nakoniec?
@denisaaairdacova žiadna preventívna prehliadka nezistí rakovinu. To treba žiadať špeciálne vyšetrenia zamerané na onkomarkery.
mozete mat len nervy pricviknute alebo zamrznute rameno, nech vas posle na mmr alebo nieco, najdite si dobreho ortopeda, poradte sa, ci by vas poslala aj k neurochirurgovi, ked by nieco na snimkoch videl na posudenie. Nestresujte dopredu. Stres dopredu funguje pre telo tak, ako by ste to ozaj prezivali a to nepotrebujete.

@melonik7 a magneticku ti nerobili?