icon

Bol niekto vyšetrený prístrojom Diacom?

majaxy
7. jún 2011

Ahojte. Chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti s vyšetrením týmto prístrojom? Ja mám alergiu na všetko možné a kamarátka mi poradila práve toto...

goldenline
3. nov 2014

@majaxy Peter Kožuch (certifikovaný terapeut)...som Vam k dispozicii www.diagnostika.estranky.sk

goldenline
3. nov 2014

@koralovec podvodnik moze byt jedine vysetrujuci...patrim medzi najlepsich zo SLovenska, Ceska, Madarska a Ciech za rok 2012 a rok 2013.

https://www.youtube.com/watch?v=viAT6UDHc9I

Peter Kožuch (certifikovaný terapeut)

goldenline
3. nov 2014

BIO DIAGNOSTIKA VÁŠHO ZDRAVOTNÉHO STAVU (celá SR)

Venujeme sa diagnostickému meraniu KOMPLET CELÉHO TELA pomocou BIO diagnostiky až na bunkovú úroveň. Vieme zachytiť aj ťažko zachytiteľné mikroorganizmy /baktérie, vírusy, parazity, plesne../, záťaže, či diagnózy..Diagnostika je presná a je možná pre všetkých (deti, dospelí, seniori)..Rovnako a nie menej precízne sa venujeme aj stravovaniu počas detoxikačného programu..vysvetlíme si s klientom plusy a mínusy v stravovaní, čo zdokonaľuje detoxikačný /očistný/ program na maximum a posúva ho bližšie k cieľu, ktorým je klenot – ZDRAVIE. Postará sa o Vás jeden z najlepších. NEPLAŤE VIAC, keď sa to dá urobiť KVALITNEJŠIE a LACNEJŠIE!!! CENA je LEN 15 € /deti (8€)

BLIŽSIE INFO: http://www.diagnostika.estranky.sk

zahradazdravia@gmail.com
0917 682 729

goldenline
3. nov 2014

@lara44 Ide aj o vysetrujuceho...stale je sikovnejsi pretekar na skodovke ako amater na mercedese...Peter Kožuch (certifikovaný terapeut)

monika2012
6. nov 2014

Ľudkovia, neviete, či je možnosť diagnostiky prístrojom DIACOM a zároveň aj odborníkom, ktorý s ním vie pracovať a rozumie ľudskému zdraviu, niekde priamo v Prievidzi alebo v okolí Prievidze? Ďakujem.

edko22
19. nov 2014

http://www.gorila.sk/clanok-1587/gustav_murin_d...

Homeopatia - ryzovanie na ludoch v nudzi: "...uz nevieme co dalej, vyskusali by sme hocico, co by aspon trochu pomohlo". Presne tyto klienti su najvhodnejsi. 50E za vysetrenie, pak kazdy mesiac 25E za navstevu a "lieky" . Samozrejme choroba s amoze vratit a je to dlhodoby proces liecenia...

Biblia :v"iera tvoja ťa uzdraví" . Akurat v tomto pripade niekto aj pekne zarobi...

majaxy
autor
19. nov 2014

Ja som bola a som max. spokojna...Je pravda že prípravky su trochu drahšie, ale su čisto prírodného charakteru, kvalita zaručená certifikátom.Ked si kupujeme chlieb alebo iné hmotné statky platíme,a nepýtame sa kto a kolko na nás zarobí....Výber diagnostického centra je naše rozhodnutie...

edko22
23. nov 2014

Najdi si spoved studovanej lekarky, ktora podlahla homeu a zaplatila nemale peniaze za ich "pristroje". Ucinok random, nastastie sa spamatala. "Nefunkcny" pristroj jej odmietli vziat naspat, co natom ze im dokazala ze to ukazuje hluposti. ( tiez to malo hluposti v sebe). Ale ludi proste pritahuje nezname, bio/homeo, povazuju sa za nieco viac ked sa liecia alternativne. Homeo ale alternativne nieje ani nahodou.Je to nezmyselne okradanie naivnych ludi.

edko22
23. nov 2014

@majaxy ak si kupujem chlieb, tak chcem chlieb. Ak si kupujem liecivo, tak chcem liecivo nie vodu. Ak niekto predava hruskovy kompot a po otvoreni je tam len voda, tak je to okradanie.

carmen33
24. nov 2014

@ajkapajka1 ahoj. Kde v BA?

lanka88
4. dec 2014

@cockerba
Prosim ta to su hluposti co vypravas, prosim ta douc sa zaklady, nastuduj si jav rezonancie a kmitania, a Teslu do tychto veci uz vobec neplet. Nema s tym nic spolocne. Vazne netusim z akych hlupich knich a podobnych serverov beriete informacie. Cela biorezonancie je hlupost, neexistuju dokazy ucinnosti a aj princip odporuje sucastnemu poznaniu, ale to az tak nevadi. Este raz podotykam, neni su dokazi o ucinnosti pristroja. Osobna skusenost nema ziadne opodstatnenie. Tiez by som ti vedel nahovorit blaboli liecenia ziarovkou a nabalit sa pritom. Vlastne preco nie, dufam ze mi pekne naplnite kapsy 🙂

Pekny den

cockerba
4. dec 2014

to su take bohapuste debaty ako ci existuje boh...ultrazvukom dokazes pohar rozbit. kazdy nech si veri tomu comu chce-niekto neveri, ze je ucinna akupunktura, magneticka terapia, homeopatia...nech sa kazdy riadi svojou hylavou.

hanecak
28. dec 2014

Ahojte,
asi pred rokom sme boli na takomto vyšetrení v POPRADe a bola to poriadna trapošina
Našli nám rôzne choroby ktoré tu v našich zemepisných šírkach ani neexistjú(asi kúpili prístroj s dobrou zľavou a nestihli im ho nastaviť) a mňa táto sranda vyšla našťastie len 30€. Hovorím našťastie, lebo po vyšetrení prichádza fáza B a to je predpiš ´´RECEPT´´ na ich výrobky a tam sa to pre nás oboch už vyšplhalo na ďalších 130€. tak my, že si to rozmyslíme, a keď-sa rozhodneme že zavoláme. No my sme nevolali, ale nám volali až po niekoľkom otravnom telefonáte nám dali pokoj.
Výsledkom tejto skúsenosti po odstupe času je:

NENALEŤTE týmto ľudom, ak sa im dá takto nazvať

- klamú, lebo choroby, ktoré Vám zistia sa nedajú v nemocniciach vyšetrením zistiť.(nie som zástanca tohto zdravotného biznisu, ktorý u nás funguje ale toto je OJ.B na slušných, najivne dôverujúcich ľudí)
- ďalší spôsob ako vytiahnuť z ľudí prachy
- nový premakaný systém tkz. pomocníkov čo Vám chcú pomôcť, ale pomáhajú len sebe
- sú za tým schovaní JEHOVISTI (nie liehovisti, lebo tí majú iný problém) a týmto spôsobom sa dostavajú k novým otrokom na roznášanie ich STÁŽNEJ VEŽE a presviedčaniu ku ktorému sú povolaný.....

prosím Vás nenaleťte IM, ja som naletel, ale ešte raz stálo ma to len 30€ nestálo ma to viac peňazí a ani ma nevtiahli do tej ich SEKTY

Kristián

hanecak
28. dec 2014

a ešte som si spomenul vyšetrenie mám robila doktorka aspoň tak ná ju predstavili, ale manželka sa pýtala na jej titul, tak je ho povedala a to bolo veterinárka čo nás vyšetrovala - povedala jej to až po chvíly - tzn - že JEHOVISTI nemôžu klamať, tak sa ich treba konkrétne pýtať - to že sú presvedčení o bludoch ktoré hlásajú je iné toto môžu hovoriť.

Botka

HOW dohovoril som

Kristián

hana330
2. feb 2015

@body457 dobry den a u koho ste boli v Pecovskej na vysetreni? a ake lieky vam odporucili mam tiez zaujem napiste mi prosim kontakkt dakujem

123456789123
7. apr 2015

Dobry den,ja a moja rodina sme sa dali vysetrit pristrojom diacom,pretoze dlhe roky pracujem v psiom salone a nemohla som sa zbavit parazitov v tele.vedela som,ze ich mam,vedela som,ze ked ich mam ja,ma ich aj moja rodina.chcela som vediet,kde ich mam a v akej miere som zamorena tymto svinstvom.diacom mi dal odpoved a samozrejme aj ine info ohladom mojho zdr. stavu.vsetko do seba zapadalo.samozreme ponukli svoje pripravky,ale nenasilnou formu,ktore ste vobec nemuseli kupit.cena vysetrenia pre moju rodinu-na osobu stala 10€.ja som bola spokojna,ale hlavne dostala som odpovede.
pekny den

edko22
7. máj 2015

Sarlatanstvo. Pristroj sa nepredava ako zdravotnicka pomocka, fungovanie je zalozene na vymysle. Nenechajte sa oklamat kvazi liecitelmi, ktori riskuju vase zdravie.

edko22
7. máj 2015

@123456789123 tu je par faktov k tym parazitom. Prestante sirit hluposti a riesit pofiderny biznis na ukor zdravia ludi.
http://www.lovcisarlatanov.sk/parazity-pani-bla...

janka2551
15. okt 2015

@adia2020 ak sa dá niekto vyšetriť niekomu kto si to kúpil aby na ľuďoch zarobil, tak to presne takto vyzerá, ako je spomínané v tomto článku. ja chodím na diacom už dlho a nikdy ma nevyliečili na počkanie, ale vždy to malo dlhodobý proces. A samozrejme vždy som išla potom aj na krv aby som sa presvedčila či mám v tele alebo v krvi naozaj to čo mi nameral prístroj DIACOM. A vždy sa mi to potvrdilo, vyliečila som si helikobaktera, ktorého mi nameral diacom a potvrdil sa mi aj v krvi. Spôsoboval mi časté mikózy, ktorých som sa zbavila po dlhodobom užívani chlorely, ktorú mi odporučila doktorka, ktorá sa venuje už dlhodobo prístroju diacom, zdôrazňujem vyštudovaná lekárka. Nedávno mi kardiológ diagnostikoval tachykardiu, čiže srdcovú arytmiu, dali mi v kardiologickom centre lieky ktoré mi nerobili dobre. Prestala som ich užívať a dala som sa zmerať prístrojom diacom a zistili mi skrytú boréliu. A sám doktor z Bratislavy mi podľa výsledkov holteru povedal, že mi to spôsobuje nejaká skrytá infekcia. Takže som sa liečila prostredníctvom prítroju diacom. Kontrolné vysledku z holtera potvrdili zlepšenie. Nie je čo dodať. Takže si myslím že sa treba obrátiť na lekára, ktorý pracuje s prístrojom diacom, myslím že ich na slovensku je málo. A či je to ťahanie peňazí je diskutabilné, pretože doktori tiež predpisujú množstvo liekov, ktoré možno ani nepotrebujete, ale čím viac vám ich predpíše, tým lepšie pre nich. to je môj názor, každý verí tomu čo chce veriť, a hlavne na základe svojich skúseností. 🙂

sardinka335
15. okt 2015

Ja fakt nechapem...ludia počuju slovo ,,certifikat,, a idu sa pokakat...stale je velka moda,,paraziti,,. Aj mne po internete jedna pani Ing. Hana Bláhová diagnostikovala vlasovca!!!! Lekarka na mna pozerala ako puk. Samozrejme som ziadneho vlasovca nemala...ked si predstavím ze za toto ludia platia...ale na ludskej hluposti sa predsa zaraba nejlepšie.

majaxy
autor
15. okt 2015

Moja kamarátka vyšetruje týmto prístrojom a popri tom študuje alternatívnu medicínu čiže aký podvod? Na Slovensku alternatívna medicína nie je uznávaná, ale keby bola, tak by farmakologia prišla o kopec penazí....Treba svoje telo liečiť chémiou...

mariaberescakova
2. nov 2015

Dobry den, mozem sa opýtať boli ste u pána dar. Andrášika? Dakujem

lanka88
8. dec 2015

@majaxy
Ahoj,
Ty asi netusis aky je rozdiel medzi alternativnou medicinou a medicinou zalozenej na dokazoch 🙂. Jedna ma vedecky zaklad, druha je hlupost (napr. ako numerologia a astrologia) a vo vela pripadoch aj vedecky vyvratena. A cela ta biorez+Parazity je neuveritelny kseft na vasej hluposti, verit nezmyslom. Ludia co to prevadzkuju, parazita v zivote nevideli, a mam aj pochybnosti o ich vzdelani, popripade ak su to lekarsky vzdelany ludia mali by uvazovat o vrateni diplomu. Ale ved zdravie je biznis. Tak ako farmakofirmi rizuju na cene lieku (aspon uciineho) alternativa rizuje na neuciinych preparatoch a hlavne ludskej hluposti+bezradnosti.

Pekny den.