icon

Boleli vás pri depresii svaly a chrbát?

lucia851
10. dec 2020

Ahoj bolel vás pri depresii chrbát a svaly?

meluela
10. dec 2020

@lucia851 ano, moze to byt jeden z prejavov

daisylucky
10. dec 2020

Áno, zabrali silnejšie antidepresiva.

katlak
10. dec 2020

@daisylucky
A ako prosim ta zistili ze bolesti sposobuje depresia? Mala si bolesti v konkretnej casti chrbra? Riesim prave podobny problem....

daisylucky
10. dec 2020

@katlak mňa bolelo všetko a neurologických problém sa vylúčil, okolo lopatiek, celá sija, alebo len časť, plecia, ruky, nohy ako pri chrípke. Zabrala dulsevia 30. Tiež zabrala aj proti únave.

daisylucky
10. dec 2020

@katlak a to, že bolesti spôsobuje depresia sa ta zistiť len tým, že na tie bolesti záberu antidepresiva, takže sa to v podstate skúša. Ale samozrejme predtým sa musia vylúčiť iné zdravotné problémy, napr. neurologicke.

katlak
11. dec 2020

@daisylucky Dakujem, u mna sa uz vylucili. Ukoncili to tym ze si to iba namyslam 🙄

meluela
11. dec 2020

@katlak telo a mysel su velmi prepojene, sucasna veda s tym uz dost pracuje (akurat do slovenskej mediciny to este nedorazilo a max. spravia z cloveka blazna). ale ty tu bolest realne citis, prebiehaju tam aj realne zapalove procesy atd., akurat ze je psychogenna. da sa ist aj cestou terapie, meditacie alebo skusit AD ak treba pomoct co najskor

daisylucky
11. dec 2020

@katlak aj mne tvrdili, že si namyslas, kardiologická mi ešte aj neurol predpísala, čím mi mohla uškodiť, lebo na ňom vzniká závislosť... Ak sa rozhodneš ísť ísť k psychoterapeutovi alebo k psychiatrovi kvôli liekom, ktoré možno budeš potrebovat, tak ti určite nepovedia, že si niečo namyslas, lebo vedia, že to boli naozaj. Inak psychológovia a psychiatri sú veľmi chapavi (aspoň ja mam takú skúsenosť), uľaví sa ti, len čo im povieš, čo ťa trápi.

daisylucky
11. dec 2020

@daisylucky teda ze si namyslam