icon

Bolesť a tlak nad kľúčnou kosťou

22. feb 2025

Ahojte niekoľko týždňov mám problém sa predjlonit a zaklonit vo má tak boli krk myslela som že krvná chrbtica ja to pociťujem aj vzadu neviem ani lokalizovať to miesto ale teraz mám pocit že to mám taký tlak na boku krku spredu nad kľúčnou kosťou naľavo. Do toho má boli chvíľkami taký tlak za očami ale to zas roky mávam a to som chodila aj na očné. Dole mám problém s platnička mi ale krk neviem plus extrasystoly už si namyslam nejaké uzavreté cievy alebo čo 🤦 ja som myslela že som zle spala ale už je to skoro mesiac čo to bolo a mám pocit že viac...hrudna chrbtica ma brutálne bolieva ale krk má nebolel ja fakt neviem či to boli vpredu či vzadu je to normálne máte niekto niečo podobné mám sa bat či to fakt sa môže takto zhoršovať chrbtica mávala som problémom len s krízami chodila som aj na fyzio ale len sa to zhoršilo chvíľu mám pocit že aj ľavé ucho má boli z toho

autor
22. feb 2025

Ale aj pri ľavej lopatke to cítim a sranda že mne robila problém vždy pravá strana chrbta a teraz toto 😓

autor
22. feb 2025

Môže mi to tak vyrážať že to cítim až pri tej klucnej.kosti a môžem.mat z toho extrasystoly?

marca12
22. feb 2025

Jasne,ze ano. Chod k neurologovi a posle ta na MRI. Budes vediet v akom stave mas chrbticu a podla toho sa zvoli aj liecba,cviky.

autor
22. feb 2025

@marca12 moja úžasná neurologická má pred rokom poslala na CT krížov kde mi teda zistili posun platničiek síce len pár milimetrov ale nalieha na nerv. No a nedávno som volala že sa mi pohoršilo mám väčšie bolesti odmietli má objednať že mám ísť na injekcie cez obvodnú tá mi pichala almiral a béčka bolo to ešte v lete a doteraz má z toho boli zadok...iný neurológ má nechce zobrať lebo už vraj k jednej patrím ale tá má objednať zas nechce lebo veď nález mám a netrápi ju že má boli aj vyššia časť. Budem mať ešte len 30 už sa cítim ako hypochobder a po pravde ani nemám chuť ísť k lekárovi lebo mi to príde že si asi vymýšľam. Chrbticu mám podľa mňa v hroznom stave tie oči má dúfam.bolia len z únavy to mám roky tak hádam nie skleróza. Neviem už čo robiť

autor
22. feb 2025

Asi skôr chcem upokojiť že je to ,,len" chrbtica a nie nejaká zrazenina rakovina alebo niečo podobné keď ležím mám problém dvihnúť hlavu akože zdvihnem ale ťahá má to tam a nie len keď ležím celkovo problém predjlonit sa a zaklonit cítim to chvíľkami až pri srdci a v ucho a nad kľúčnou kostou

autor
22. feb 2025

A inak žiaden liek od bolesti mi na to nikdy nepomohol ani nezmienil mňa boli každý pohyb

marca12
22. feb 2025

Trvaj na vysetreni,ze ta boli krcna a hrudna,vybrala si injekcie a stav sa nezlepsil. Musis byt neodbitna. Alebo skus este ineho neurologa,ked aj niekde dalej.