icon

Bolesť až pálenie nôh

mima2406
23. dec 2021

Strašne ma bolia spodok nôh, až prsty ma pália, nemá niekto skúsenosť co na to zaberá?

noami12
23. dec 2021

@mima2406 neviem co zaberá, ale toto iste mal môj tatko až teraz ma nohy ako drevo, chodí ale stránku mu, bol aj na magnetickej a pri mieche ma zrazeninu, rieši to už ale 5 rokov, začalo to tým ze ho boleli slapy a horeli mu prsty, skus si dat na noc cibuľová obklad a daj si normálne ponožky čím pridrzis cibuľu, vraj toto by mohlo pomôcť, práve minulý týždeň som to tatkovi hovorila nech skúsi

nwnw
24. dec 2021

@mima2406 zmenit obuv! Skus sportovu s yvarovanou klenbou, aebo ortopedicku. Ja mam ploche nohy a taketo palenie som mavala z tych cinskych tenisiek na zakladke.

mima2406
autor
24. dec 2021

@noami12 ďakujem vyskúšam.

mima2406
autor
24. dec 2021

@nwnw obuv mam pracovnu, ja veľa chodím mam také zamestnanie, to pálenie je sem tam ale keď prídem domov neviem nohy vyložiť ani ich uložiť.

nwnw
24. dec 2021

@mima2406 pracovna obuv byva tvrda. Ked chodis alebo stojis hodiny, tak sa ani nedivim. Kup si vlozky ortopedicke, alebo pripadne s pamatovou penou. Moj muz si kupuje sam aj pracovnu obuv za vlastne, lebo z tej fasovanej ho boleli nohy uz po hodine.