icon

Bolesť chrbta, po akom čase zaberú lieky?

ellaafi
2. okt 2018

Maminy, ktoré máte skúsenosť... Po akom čase užívania liekov (viď foto) sa dostavilo zlepšenie zdravotného stavu.
Ďakujem

Bolesť chrbta, po akom čase zaberú lieky?
17juraj17
2. okt 2018

@ellaafi Bolest chrbta je tazko vseobecny pojem. Treba odstranit pricinu. Tieto liky su fajn zlepsenie by malo prist za 2-5 dni. Je urcite vhodne vyhladat aj masera ci fyzioterapeuta.

ellaafi
autor
2. okt 2018

@17juraj17 ďakujem, mám ich od včera obeda. Lekárka navrhovala, pokiaľ nezaucinkuju neurológa, len som sa zabudla opýtať koľko čakať. V každom prípade najneskôr v piatok k nej idem.
Ďakujem za odpoveď,
Ja

babickagabi
9. okt 2018

Skús ešte vitamínové kapsuly Milgamma N. Treba však užívať dlhodobejšie a nie sú lacné.
Určite však neuškodia. Neurológa navštív.

ellaafi
autor
9. okt 2018

@babickagabi ďakujem 😉

sense
9. okt 2018

To je protizapalovyliek od bolesti, treba hladat pricinu,s urcite navstivit dobreho fyzioterapeuta, ...

montemotherone
9. okt 2018

@ellaafi dorsiflex je liek na uvoľnenie svalov. Pomáha vtedy, ak je bolesť spôsobená napätím. Svalstvo stuhne, často "pricvikne" nejaké nervové zakončenie a prejaví sa bolesť. Po ňom (ak je správne ordinovany) by to mohlo prejsť aj po prvých dávkach. Je dôležité určiť čo je príčina. A tých je mnoho. Psychickou záťažou počnúc aj končiac 🙂

ellaafi
autor
9. okt 2018

@montemotherone ďakujem za postrehy, chrbát už nebolí, ale bolesť sa presunula do oblasti krku- krčnej chrbtice, takže už len fyzioterapeut a nakoniec neurológ......

emva
11. dec 2018

ja len poradim co pomohlo mame lebo z dlhodobeho hladiska tu bolest chrbta treba tiež riesit. Skuste si kupit taky fakt mäkký matrac a uvidite za par tyzdnov mozno mesiacov. My sme skusili taký z drevona oni majú lacnejšie a myslim ze su aj kvalitne lebo sa neprelezal este a viem že mame sa uz lepšie spí, menej sa v noci budí.

ellaafi
autor
11. dec 2018

@emva ďakujem....... Bolesti som sa zbavila, resp prešlo to, ale myslím že pouvažujem aj nad tým matracom. Ďakujem 😉

emva
11. dec 2018

Neviem no to uz podla vaseho uvazenia, ale keby ste chceli tak my sme jej kupili tento https://www.drevona.sk/matrac/penovy-matrac-kom... . Tak snad som pomohla trochu. paci sa. este pekny den.

ellaafi
autor
11. dec 2018

@emva veľmi pekne ďakujem. Možno "posuniem Ježiškovi" ako námet na vianočný darček

bazalka01
Autor odpoveď zmazal
superholka77
18. júl 2021

@ellaafi môžem sa spýtať ci ste sa bolesti zbavila s tým dorsiflex a koľko ste ho brala ako často

ellaafi
autor
19. júl 2021

@superholka77 dorsiflex mi pomohol bolesť len utlmiť, nevyliečil ma. Ale teraz, s odstupom času môžem povedať, že bolesti som sa zbavila len vďaka fyzioterapeutke a cvičením SM systém

superholka77
19. júl 2021

@ellaafi aha a fyzioterapeutka niekde v Žiline neviete o nejakej a co vám robila ak môžem vedieť ďakujem krásne

ellaafi
autor
19. júl 2021

@superholka77 v Žiline žiaľ neporadím, ja som chodila do Trnavy ale určite nájdete niekoho aj v Žiline, a dala by som tomu šancu 😉