icon

Bolesť hlavy pri predklone

24. sep 2021

Ahojte dievčatá zažili ste niečo také? Od rána ma bolí hlava ale iba vtedy keď sa zohnem po niečo. Z čoho to môže byt?

ella_price
24. sep 2021

Tlak?

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
24. sep 2021

@ella_price ano ten tlak ma napadol, hneď som si merala ale nebol vysoký.

autor
24. sep 2021

@viestta nebolia ma ani dutiny, ani chrbtica v podstate ani hlava, ale keď sa po niečo zohnem že chcem to zodvihnúť zo zeme tak príšerna bolesť hlavy hlavne v zadu.

ella_price
24. sep 2021

Chrbtica nemusí bolieť, stačí keď tam máš niekde niečo cvaknuté alebo stuhnuté. Nemáš sedavú prácu alebo nemáš náhodou nejak problémy s očami?

autor
24. sep 2021

@ella_price No mam zelený zákal na ľavom oku ale beriem nato kvapky a pravidelne chodím k očnému. A s chrbticou nemávam problémy.

majamat
24. sep 2021

dutiny ta vobec nemusia boliet. ja som bola na ORL koli mojmu chornickemu kaslu a dr. ma poslala na rtg dutin. ked som sa vratila, tak bola uplne mimo z vysledku. povedala mi ze mam masivny zapal dutin. som myslela, ze si srandu robi. mne nic nebolo. nic ma nebolelo, nemala som nadchu, nemala som vobec upchaty nos, proste nic.

22petruska
24. sep 2021

@majamat môžem sa opýtať čo vám na to dali?

marca12
24. sep 2021

Ja to mavam pri zmene pocasia alebo ked ma ofukne. Ked sa predklonim akoby sa tona kamenov v mojej hlave presypala zozadu dopredu strasna bolest.

majamat
24. sep 2021

@22petruska brala som ATB. o mesiac som bola na CT a nasli mi tam polyp

22petruska
24. sep 2021

@majamat ja keď predklonim hlavu cítim tlak do uší a pri smŕkani nosa tiež dakedy až s bolesťou, dnes od rána zalahnutie uši a bolesť hlavy neviem co s tým robiť na usnom som bola tam to bolo ôk opakuje sa mi to už vyše roka

majamat
24. sep 2021

@22petruska tak to neviem, na ORL ti robili ake vysetrenia?

22petruska
24. sep 2021

@majamat pozrel do ucha a potom sondou do nosa

majamat
24. sep 2021

@22petruska a rtg dutin?

22petruska
24. sep 2021

@majamat nie veru

andreatytler
25. sep 2021

Ja ked prekonam nadchu tak ma vzdy boli hlava ked sa predlkonim, ale je to celo... nie vzadu. a mam to z dutin, ktore su po nadche stale upchate.
Davam si na to horuci obklad na celo. Nahrejem sol na sucho v panvici a dam do ponozky, zabalim do uteraka a prilozim na celo asi na 30 minut. Na druhy den je bolest prec. Niekdy treba nahrievat 2 dni.

majamat
25. sep 2021

az teraz pozeram, ze ta boli hlava vzadu, to skor moze byt od chrbtice. kamoska tak mala povyskakovane platnicky. zapalatila si magneticku rezonanciu, lebo dr, len rtg urobi a dost. dalej neriesia. no na rtg nevidno chrupavky a platnicky.