Bolesť hlavy pri predklone
Ahojte dievčatá zažili ste niečo také? Od rána ma bolí hlava ale iba vtedy keď sa zohnem po niečo. Z čoho to môže byt?
@ella_price ano ten tlak ma napadol, hneď som si merala ale nebol vysoký.
@viestta nebolia ma ani dutiny, ani chrbtica v podstate ani hlava, ale keď sa po niečo zohnem že chcem to zodvihnúť zo zeme tak príšerna bolesť hlavy hlavne v zadu.
Chrbtica nemusí bolieť, stačí keď tam máš niekde niečo cvaknuté alebo stuhnuté. Nemáš sedavú prácu alebo nemáš náhodou nejak problémy s očami?
@ella_price No mam zelený zákal na ľavom oku ale beriem nato kvapky a pravidelne chodím k očnému. A s chrbticou nemávam problémy.
dutiny ta vobec nemusia boliet. ja som bola na ORL koli mojmu chornickemu kaslu a dr. ma poslala na rtg dutin. ked som sa vratila, tak bola uplne mimo z vysledku. povedala mi ze mam masivny zapal dutin. som myslela, ze si srandu robi. mne nic nebolo. nic ma nebolelo, nemala som nadchu, nemala som vobec upchaty nos, proste nic.
@majamat môžem sa opýtať čo vám na to dali?
Ja to mavam pri zmene pocasia alebo ked ma ofukne. Ked sa predklonim akoby sa tona kamenov v mojej hlave presypala zozadu dopredu strasna bolest.
@22petruska brala som ATB. o mesiac som bola na CT a nasli mi tam polyp
@majamat ja keď predklonim hlavu cítim tlak do uší a pri smŕkani nosa tiež dakedy až s bolesťou, dnes od rána zalahnutie uši a bolesť hlavy neviem co s tým robiť na usnom som bola tam to bolo ôk opakuje sa mi to už vyše roka
@22petruska tak to neviem, na ORL ti robili ake vysetrenia?
@majamat pozrel do ucha a potom sondou do nosa
@22petruska a rtg dutin?
@majamat nie veru
Ja ked prekonam nadchu tak ma vzdy boli hlava ked sa predlkonim, ale je to celo... nie vzadu. a mam to z dutin, ktore su po nadche stale upchate.
Davam si na to horuci obklad na celo. Nahrejem sol na sucho v panvici a dam do ponozky, zabalim do uteraka a prilozim na celo asi na 30 minut. Na druhy den je bolest prec. Niekdy treba nahrievat 2 dni.
az teraz pozeram, ze ta boli hlava vzadu, to skor moze byt od chrbtice. kamoska tak mala povyskakovane platnicky. zapalatila si magneticku rezonanciu, lebo dr, len rtg urobi a dost. dalej neriesia. no na rtg nevidno chrupavky a platnicky.

Tlak?