Bolesť hlavy raz vpredu a raz vzadu
Ahojte boli VÁS niekedy cela hlava ?aj v predu , v zadu hore ? Raz boli tu raz boli tu proste sa to strieda už ma tak.bolí asi 4 den .no dnes sa ro nedá vydržat ....
@luci_ba ale trvala ti kolko den ? A ako kde ta bolela hlava ?
@jarkakkkkkk00 práveže len dnes o takej 5 poobede. Boli ma v predu, akokeby vnutri čela a po bokoch
@laila18 nie všetko ok len hlava alr.mna zvykne.boliet od.dutin ale teraz ma boli aj v zadu po bokoch hore vsade skoro
Áno, a nakoniec z toho bol zápal mozgových blán 😓
@liuba84 čozeeee a co ti bolo ?
@jarkakkkkkk00 nič iba má bolela 4 dni hlava, na 5 deň som dostala vysokú horúčku 40-41C klesala stúpala celý deň, na 6 deň horúčka klesla a ja som skolabovala pamätám si ešte že dom sama došla k dr a do nemocnice potom už len ako mi robia lumbalku a mám okno 😔
@jarkakkkkkk00 ja som mala práve včera po dlhej dobe migrénu, som v noci objímala záchodovú misu, ale mňa bolí pri migréne hlava len na jednej strane. Semtam ma bolí aj tak, ako píšeš, keď ma napríklad prefúkne alebo aj z ničoho nič, ale vždy mi zaberie Ibalgin.
@jarkakkkkkk00 ak sa ti to nezdá, tak zváž návštevu pohotovosti. Moja teta raz mala tiež takú bolesť hlavy, mávala samozrejme aj pravidelne ale vtedy to opísala ako "takú bolesť ešte nezažila", dva dni jej lieky nepomohli, našťastie ju nevesta zobrala do nemocnice a bolo z toho krvácanie do mozgu z prasknutej cievky...akože nechcem strašiť, sama musíš vedieť či to je bolesť iná ako predtým, držím palce
@jarkakkkkkk00 a nemozes mat Covid? vela ludi sa stazuje na hroznu bolest hlavy ☹ ale dufajme, ze "len" migrena alebo od krcnej chrbtice
@jarkakkkkkk00 mna aj 2dni a do toho este grcaam ☹

@jarkakkkkkk00 práve som mala kvalitnu migrenu, ja to mávam zo zmeny počasia, ráno slnko a poobede dážď. Ešte teraz trochu pobolieva