icon

Bolesť hrdla a celého tela

bilotti
2. mar 2023

Ahojte,
Už asi 3 deň ma boli celé telo a nič nevládzem robiť. Do toho bolesť hrdla a nádcha. Viete mi poradiť niečo účinné na bolesť hrdla? Používam tamtun verde ale úľavu necítim žiadnu. Takisto aj antibakteriálne plastiky na hrdlo, čaje a nič. Nerada by som brala antibiotiká nakoľko mi nerobia dobre po ženskej stránke a takisto ani po stránke žalúdka. Aj napriek probiotikám.
Čo pomáha v takýchto prípadoch vám?

Strana
z2
zanettsur
13. aug 2025

Ale beriete vitaminy akoze celorocne aj tak?

lea202
14. aug 2025

@zanettsur Ja sa priznam, ze nie, skor sa snazim budovat si tu imunitu, aj som otuzovala isty cas, ale tak jasne, stane sa, ze proste clovek prechladne...Ale aspon nebyvam uz tak casto chora ako kedysi 🙏

barruna
19. aug 2025

@zanettsur Ja beriem skor sezonne - jesen, zima, ked tu imunitu treba nejakym sposobom este viac podporit. Ja to uz tak akosi zo zvyku aj robim, lebo zatial mi to nepomohlo ani jediny raz 😂

zanettsur
21. aug 2025

@barruna Tak ja som doteraz tiez skor nic nebrala, snazila som sa len zdravo jest a trochu pohybu pridat, proste v ramci moznosti ako sa dalo aj po praci, niekedy na to proste nie je cas ani energia, ale posledne mesiace mi to nejako nevychadza, aj ked sa snazim dost. Stale volaco. Bud hrdlo, teplota alebo sopel ci kasel. Nastastie nikdy nie kombinacia vsetkeho 😀

lubbi1
22. aug 2025

@zanettsur no uz len ta predstava kombinacie vsetkych spomenutych priznakov ma desi 😂

lea202
25. aug 2025

@lubbi1 Nikdy nemavam vsetko naraz. Ono to chodi akosi postupne, to su take stadia proste 😅

prvosienka7
26. aug 2025

@lea202 Presne, mám to rovnako 😀 Niekedy to zvládnem úplne v pohode celý ten priebeh a niekedy sa zase bez liekov nedokážem postaviť na nohy. U mňa je ale asi najhoršia teplota, to nikdy nedám bez Brufenu. Z postele vtedy ani nevyleziem.

Strana
z2