Bolesť hrdla a zimnica
Ahojte potrebujem súrne pomôcť. Už dve noci má pobolievalo hrdlo no dnes večer mi už ostala zima hrdlo boli nádcha no proste na mňa niečo lezie . No za dva dni sa z toho MUSIM dostať. Máte nejaky overený recept ? Čo funguje ? .... Ležať cez deň nemôžem keďže mám malé dieťa
@edien dala som si parlen ... Kalciovy sirup .... Solmucol prasok ....A čaj veľa ... Predchvilou som kychla a na servítke hlieny .... Ale je mi mizerne :/
Dobrý teplý čas, na hrdlo dať šatku/šál na celý deň aj noc...ja som vždy cmulala liečivá,
Ja som na tom podobne, takú mam nádchu ze sa ani nenadychnem, pijem veľa čaju, sprej do nosa a vitamíny.. a nasadila som si imunoglukan acute
Takto mi zacal kovid bolesto hrdla a upchatym nosom a potom aj ostatne to za dva dni sa neda zbavit nadchy
Čo najviac caju s medom, zázvor si zalej a daj si tam trochu kurkumy... prajem skore uzdravenie 😉
to vyzerá na coronu a tej sa nezbavíš skôr ako za 4 dni...
No ak je to covid,tak to ozaj asi len tak nezmizne ale skúste ten horúci nápoj,mne pomohol aj pri hlienoch aj pri chrípke s vysokou horúčkou. Už som chcela ísť na pohotovosť a pekne mi to zrazilo. Dávala som si 4 al.5 tých nápojov,už si nepamätám aká bola Max dávka.
antibiotiká treba

Mňa vždy nakopnú horúce nápoje,to je jedno či coldrex alebo theraflu. A čaj medovka/Mata/žihľava.