icon

Bolesť hrdla a zimnica

2. mar 2022

Ahojte potrebujem súrne pomôcť. Už dve noci má pobolievalo hrdlo no dnes večer mi už ostala zima hrdlo boli nádcha no proste na mňa niečo lezie . No za dva dni sa z toho MUSIM dostať. Máte nejaky overený recept ? Čo funguje ? .... Ležať cez deň nemôžem keďže mám malé dieťa

edien
2. mar 2022

Mňa vždy nakopnú horúce nápoje,to je jedno či coldrex alebo theraflu. A čaj medovka/Mata/žihľava.

autor
2. mar 2022

@edien dala som si parlen ... Kalciovy sirup .... Solmucol prasok ....A čaj veľa ... Predchvilou som kychla a na servítke hlieny .... Ale je mi mizerne :/

diamond007
2. mar 2022

Dobrý teplý čas, na hrdlo dať šatku/šál na celý deň aj noc...ja som vždy cmulala liečivá,

patricka
2. mar 2022

Ja som na tom podobne, takú mam nádchu ze sa ani nenadychnem, pijem veľa čaju, sprej do nosa a vitamíny.. a nasadila som si imunoglukan acute

zuzubb007
2. mar 2022

Takto mi zacal kovid bolesto hrdla a upchatym nosom a potom aj ostatne to za dva dni sa neda zbavit nadchy

jjanulienka
2. mar 2022

Čo najviac caju s medom, zázvor si zalej a daj si tam trochu kurkumy... prajem skore uzdravenie 😉

deti95060810
2. mar 2022

to vyzerá na coronu a tej sa nezbavíš skôr ako za 4 dni...

edien
2. mar 2022

No ak je to covid,tak to ozaj asi len tak nezmizne ale skúste ten horúci nápoj,mne pomohol aj pri hlienoch aj pri chrípke s vysokou horúčkou. Už som chcela ísť na pohotovosť a pekne mi to zrazilo. Dávala som si 4 al.5 tých nápojov,už si nepamätám aká bola Max dávka.

elenka.k
3. mar 2022

antibiotiká treba

cubo2
3. mar 2022

@elenka.k nie netreba, na virusovu nakazu su antibiotika neucinne.. najprv to treba overit CRP testom, ci sa jedna o virusovu alebo bakterialnu infekciu

elenka.k
3. mar 2022

@cubo2 píše, že má hlieny ... a to nie je zápal?

marthuska
3. mar 2022

@edien ved v horucom napoji je cisty paralen neviem ci 5x denne je vhodne

edien
3. mar 2022

@marthuska však všetky tieto lieky sa môžu užívať cca každé štyri hodiny. Ja som len písala môj overený recept,samotný Paralen alebo Ibalgin ma nikdy nenakopol.

zuzu11166
3. mar 2022

@zuzubb007 aj mne tak zacal kovid