Bolesť hrdla na jednom mieste
Ahojte už asi týždeň to trvá ze ma boli na tomto mieste .pridávam foto.
Mam na tom mieste aj takú malú ako uzlinku..
Boli ma aj pri prehltani slín alebo pri zyvani..Inak s jedením problém nemám..
Ale boli ma tam proste aj len tak aj keď neprehltam ani nič..
26.januara som bolana preventívnej u obvodaka a všetky odbery boli ok..
Začalo mi to hneď po prekonaní covidu..môže to stým súvisieť? Alebo o co by sa mohlo jednať?
Dosť mi to vadí aj keď chcem viac kričať alebo tak tak ma to boli tlači alebo ako by som to povedala...boli ma to tam ako som označila na foto ale tak viac ako vo vnútri.. hore nad ohryzkom vlastne..poraďte prosím
Alebo by to mohlo byt aj dosť pokazený mi zubami nakoľko mám kazy po pôrode a kojeni

@veronika1681995 v prvom rade si nechaj spravit tie kazy. Moc by som s tym neotalala. Je mozne, ze to je pricina tvojich problemov.
@uhnakova ta uzlina sa mi spravila hneď po covide alebo teda ešte keď som bola v karantene...najprv som nahmatala si tu uzlinu a potom asi o dva dni ma začalo bolieť aj to hrdlo...už to ale trvá vyše týždňa...natieram si to na noc octanovou masťou...rozmýšľam teda ci to ozaj môžu byť niake po covidove reakcie alebo čo...ú doktora keď som bola povedal mi len ze je to mala uzlinka ale nič viac neriešil
@zara1357 aha...ale pri nej býva väčšinou kašeľ nie??
Ja kašeľ nemám vôbec...ale už som si aj o tom čítala
@zara1357 ja mam pocit ako keď vás v tom hrdle niečo tlači tam pod bradou alebo ako to povedať...Sém tam boli menej sem tam viac ako kedy
@veronika1681995 ja som mala teraz problém so zubami múdrosti. Bolelo má tam kde teba, na jednej strane dole som mala pokazený zub múdrosti ešte nevyrasteny.
@zara1357 áno presne ako ja
@zara1357 bolelo vás aj pri prehltani slín?? Mňa boli najviac na jednej strane pri prehltani ..najprv som si myslela ci nemám angínu alebo niaky aft v hrdle lebo tak podobne ma to boli keď prehltnem slinu
@veronika1681995 tak mna pri prehltani bolelo hrdlo ako nikdy, styri dni som mala pocit, ze hltam ziletky, nedalo sa kvoli tomu ani sliny prehltnut, ani napit, ani spat v noci a lieky typu Nurofen, Aspirin, Paralen nezaberali vobec. Mne to ale velmi zoslablo, ako presla akutna cast choroby. Teraz ma len mierne pobolieva hrdlo pri prehltani, da sa to uz vydrzat.
@zara1357 ja som si tiež najprv myslela ze ci nie ŠŽ ale nie dlho predtym mi robili krvné odbery a tam by asi zistili ze žľaza nepracuje správne...
Ja mam ešte viete čo pocit akoby ten hrtan alebo vlastne ten ohryzok akoby sa mi zväčšil ..akoby som ho mala trosku opuchnuty proste zväčšený

to ta pravdepodobne boli ta uzlina. Ja som sa prave vyhrabala z najhorsieho covidu a mna teda bolel cely krk niekolko dni ako cert, po celom krku male bolave uzliny. Pomahalo mi chladenie studenymi vecami z chladnicky. Ked ti to takto pretrvava po covide, treba to spomenut u lekara, mozno ti da nieco na imunitu alebo to proste musi same odozniet.