icon

Bolesť hrude pri námahe

lucyhatala
24. aug 2025

Dobrý deň, dnes som pohehala tstredným tempom s dieťaťom po záhrade (krátko-naháňačka)a keď som zastala tak ma bolelo v strede hrude a mala som nevoľnosť .Po 3 min to prešlo ale už som si ro všimla viac krát, že mi takto bolo po krátkom pobehnutí aj keď sme sťahovali veci do schodov. Idem
na operáciu a keď som to vravela na predoperacnych vyšetreniach ,tak vraveli že podľa minuloročného Holtra a echa srdca som ok a záťažové testy ani nič netreba.neviem či mám ísť ešte raz na interne nech ma prezrie ešte raz…operácia bude trvať do 3 hodín a bojím sa či nemám niečo so srdcom.mam aj extrasystoly-zas vraj neskodne

laurinka27
24. aug 2025

A minulý rok, keď si mala holter a echo, už si mala také ťažkosti? Aj sa zadýchavaš pri miernej námahe?

lucyhatala
autor
24. aug 2025
@laurinka27

A minulý rok, keď si mala holter a echo, už si mala také ťažkosti? Aj sa zadýchavaš pri miernej námahe?

@laurinka27 to som bola tehotná tak som nebehala ani nestahovala

lucyhatala
autor
24. aug 2025
@laurinka27

@laurinka27 to som im tiež vravela ale to len že nemám kondičku pľúca mám ok podľa rtg