icon

Bolesť hrudnej kosti medzi prsiami? Kedy ju riešiť?

patulka42
5. nov 2023

Ahojte bolest hrudnej kosti na dotyk medzi prsiami? Kardiológie 16.10 dopadla dobre . Nix nenašiel aj krvné testy Ok okrem štítnej na ktorú sa liečim

nikinka113
6. okt 2024

@patulka42 aj sa zistilo niečo prosím ? Ja mám take iste bolesti teraz

hanato
29. nov 2024

@nikinka113
@patulka42 ahojte zistilo sa nieco rieším momentalne to isté dokonca mam pocit ze sa mi zmenila kost (mecovity vybezok )akoby opuch proste iná dr namna kukala jak na ufo ze proste je všetko ôk každý to ma inak to sa mi len zdá ale ja si svoje telo poznam

luluciaa
10. júl 2025
@hanato

@nikinka113
@patulka42 ahojte zistilo sa nieco rieším momentalne to isté dokonca mam pocit ze sa mi zmenila kost (mecovity vybezok )akoby opuch proste iná dr namna kukala jak na ufo ze proste je všetko ôk každý to ma inak to sa mi len zdá ale ja si svoje telo poznam

@hanato prosím vás ako ste dopadli. Tiež som si teraz nahmatala akoby kosticku pod hrudnou kosťou. V pondelok idem k dr. lebo má dovolenku. Veľmi sa bojím zdá sa mi že predtým som to tam nemala a vždy sa mi to nedá dobre nahmatat keď sedím alebo stojím alebo ležím na boku tak nie keď na chrbte tak áno ale ja si ju viem akoby chytiť zo spodu akoby bola pripojená k hrudnej kosti neviem či je to ten mecovity výbežok lebo predtým som to tam asi nemala

hanato
19. júl 2025
@luluciaa

@hanato prosím vás ako ste dopadli. Tiež som si teraz nahmatala akoby kosticku pod hrudnou kosťou. V pondelok idem k dr. lebo má dovolenku. Veľmi sa bojím zdá sa mi že predtým som to tam nemala a vždy sa mi to nedá dobre nahmatat keď sedím alebo stojím alebo ležím na boku tak nie keď na chrbte tak áno ale ja si ju viem akoby chytiť zo spodu akoby bola pripojená k hrudnej kosti neviem či je to ten mecovity výbežok lebo predtým som to tam asi nemala

@luluciaa nič vraj mam ju taku zdeformovanu ale nič co by tam nemalo byt tam nemám.....podstúpila som ct ale všetko je čisté mam aj bolesti toho miesta ale vraj mi to spôsobuje hrudnikova chrbtica na ktorú sa liečim ......odvtedy nemôžem ležať na bruchu :(boliet ma momentálne neboli (su obdobia)ale som s toho nervózna lebo ten vybezok proste taky veľký nebol nepresvedčia ma svoje telo.poznam nemala som to tam