Bolesť kolena po päťdesiatke
Nemám žiadne problémy s kolenom a dnes ma začalo bolieť len tak bez príčiny.
Dokonca keď som sedela a chcela vystrieť nohy.
Neprešlo mi to do teraz.
Chodiť v pohode, ale ohnúť a po schodoch som ani nevedela zísť.Bola som večer v záhrade a nevedela som si čupnúť iba z bolesťou horkoťažko.
Čo tak zrazu?
Či sa to už hlási vek? Päťdesiatka na krku 😁🙈
Smer ortopéd a uvidíš, možno uz máš opotrebované
@stellarstar Joooj a a akurát som bola dnes 🙈 Chodím každé 3 týždne na injekcie. Ale hádam to prejde.
Nuž, kamarát má 48 rokov a chodieva každého 1/2 roka na injekcie do kolena - ináč by ani nechodil od bolesti
ano diagnoza sa vola vek....
opotrebenie chrupavky, meniskus...horsie zabudovavanie stavebnych latok potrebnych pre regeneraciu chrupavky....horsie prekrvovanie synovialnej blany-ak je ta zapalena, nevyzivuje koleno...
tak ono to zacne takto zrazu... ja mam 40 a toto odkedy som sa strepala uz pomaly druhy rok... ale strieda sa to, raz je to ako tak ok, inokedy staci pretazit nieco a uz to ide... treba ist k dr to vysetrit, ono cim skor sa zdiagnostiku, tym skor vies si pomoct a niekedy aj predist vaznejsim veciam...
Moja metóda 🙂 , keď mi značne vŕzgať koleno urobím silnú huspeninu. Dám ju do zaváracích pohárikov do chladničky a jem asi týždeň. Kolienko sa upokojí a chvíľu ( cca pol roka dá pokoj . 🙂 Alebo treba jesť kolagén - v tomto poradiť neviem, mne zatiaľ zaberá tá huspenina. 🙂
Moja metóda 🙂 , keď mi značne vŕzgať koleno urobím silnú huspeninu. Dám ju do zaváracích pohárikov do chladničky a jem asi týždeň. Kolienko sa upokojí a chvíľu ( cca pol roka dá pokoj . 🙂 Alebo treba jesť kolagén - v tomto poradiť neviem, mne zatiaľ zaberá tá huspenina. 🙂
@mamiatko Naozaj? Počula som, ze3je dobrá obyčajná želatína v prášku. Lebo už som vyskúšala všelijaké drahé a zbytočne vyhodené peniaze.

Smer ortopéd a uvidíš, možno uz máš opotrebované