Bolesť kosti pri uchu a jazyka
Dnes ráno som vstal, a začalo ma bolieť ta kost keď sa hýbem ústami alebo zívam. A keď otváram ústa, zatváram ma bolí cítim bolesť.
Bolí ma na tej strane aj jazyk.
Čo to môže byt? Že nič vážne? Z ničoho nič som cítil dnes ráno. Minule mi pukalo v sanke na druhej strane, už nepuka.
Ďakujem.

@anonym_autor zacinajuci zapal 3klanneho nervu?
Chod k vseobecnej ak nerobi tak ma zastup , idu svaitky ries to hned
@anonym_6cdc0d z čoho to môže byť zápal 3klanneho nervu?
@anonym_6cdc0d ale to ma bolí len pri zivani a cítim akoby tam niečo preskakovalo.
@anonym_6cdc0d z čoho to môže byť zápal 3klanneho nervu?
@anonym_autor z hocicoho
Nevypisuj tu zbytocne otazky a ries to
@anonym_autor z hocicoho
Nevypisuj tu zbytocne otazky a ries to
@anonym_6cdc0d ako to mam riešiť? Mam ist zubárovi a mám povedat ze mi preskakuje kĺb? A čo mi spravi?
@anonym_6cdc0d ako to mam riešiť? Mam ist zubárovi a mám povedat ze mi preskakuje kĺb? A čo mi spravi?
@anonym_autor preco zubar? Si pisal nieco ine , ze mas iny charakter bolesti co tu pleties zibara
Evidentne ti nic nieje , nebudem stracat tu cas
@anonym_autor preco zubar? Si pisal nieco ine , ze mas iny charakter bolesti co tu pleties zibara
@anonym_6cdc0d tak kto rieši takýto problém?
@anonym_6cdc0d preskakujuci celustny klb riesi zubar, posielaju na celustnu ortopediu, ak nepride na pricinu. Ale casto je tazke zistit pricinu - zub, ucho, nerv… je to vela krat detektivka.
@anonym_6cdc0d preskakujuci celustny klb riesi zubar, posielaju na celustnu ortopediu, ak nepride na pricinu. Ale casto je tazke zistit pricinu - zub, ucho, nerv… je to vela krat detektivka.
@simsalabim autor popisoval ine potiaze nielen preskakujuci klb v sanke
@simsalabim autor popisoval ine potiaze nielen preskakujuci klb v sanke
@anonym_6cdc0d preskakujuci klb a bolest pri pohybe. Ci mi nieco uslo?
@anonym_6cdc0d preskakujuci klb a bolest pri pohybe. Ci mi nieco uslo?
@simsalabim ano takto mam