icon

Bolesť kože pri Covid-19

lauriinkaa
17. feb 2021

Ahojte, bolela niekoho koža počas covidu? Manžel je pozitívny a veľmi ho boli, najmä na chrbte. Čo vám pomohlo, ak ste niečo také mali? Vraví, že je to cca ako keď vás spáli slnko . Ďakujem

charlottha
17. feb 2021

@lauriinkaa o takomto priznaku som este nepocula ale treba to riesit s doktorom

lauriinkaa
autor
17. feb 2021

@charlottha doktorka vie všetko, na toto nepovedala nič.

ivuska00
17. feb 2021

Ja som to tak mala. Mňa vždy pri chrípke bolí koža, ale teraz to bolo oveľa bolestivejšie. Prvé 2 dni ma strašne bolela koža na chrbte a potom na celom tele. Musí len vydržať. Ja som to brala ako bežnú vec pri "chrípke". Ako to prišlo, tak aj odišlo 🙂

amenka77
17. feb 2021

@lauriinkaa ahoj môjho muža veľmi bolela koža na chrbte, prešlo to po 3dnoch, nepomohlo nič iba ležať bez pohnutia

katren
17. feb 2021

@lauriinkaa keby na chrbte.....kazdy vlas inak som citila....dat sprchu bolo ako za trest a pri umyvani vlasov som plakala....vsetko som mala extremne citlive....

lauriinkaa
autor
17. feb 2021

@ivuska00 ďakujem 😊

lauriinkaa
autor
17. feb 2021

@amenka77 ďakujem 😊

lauriinkaa
autor
17. feb 2021

@katren ojoj, nezavidim.. A ďakujem 😊

charlottha
17. feb 2021

@lauriinkaa tak na taku bolest nevedia dat ani ziadne lieky, musi to asi samo prejst. drzim palce, nech ho to cim skor prejde.

lauriinkaa
autor
17. feb 2021

@charlottha ďakujeme pekne 😊

alezia
5. sep 2022

@lauriinkaa vidim ze to je uz stara tema ale opýtam sa. Presla potom ta bolest manzelovi? Ja som dnes 5ty den pozit a citim sa ako cerstvo spalena od slnka. Brucho ale hlavne chrbat. Aj ked sa mi o chrbat otrie tricko tak trpim. Lekar mi povedal, ze to nema nic s kovidom, ze asi mam zacinajuci pasovy opar. No este to by mi bolo treba 🤦‍♀️Tak dufam ze to prejde a ziadny pásový opar z toho nebude.

lauriinkaa
autor
5. sep 2022

@alezia ahoj, no manželovi to trvalo do posledného dňa covidu. Na 11ty deň mal pokoj 😊

katee18
21. sep 2023

@alezia môžem sa opýta, či ti to prešlo alebo naozaj si mala ešte k tomu aj pásový? Teraz mám covid a tiež má boli cely chrbát koža. A keďže už som mala pásový a takýto pocit som pri ňom mala, tak tiež dúfam, že je to “len” príznak covidu a nedostanem do toho ešte aj pásový znova :(

alezia
9. okt 2023

@katee18 Ahoj, trvalo to asi 3 dni a preslo to same od seba. Nastastie to pasovy opar nebol.