icon

Bolesť krížov po viróze

14. dec 2025

Dievčatá, prosím o radu, keďže sa mi to stalo prvýkrát. Pred dvomi týždňami som mala virózu. Zachrípnutie a brutálne zahlienenie, pár dní som kvôli tým hlienom aj viac kašľala. Doteraz sa ráno budím s plným nosom. Čo ma ale trápi viac, že minulú stredu ma začali pobolievať kríže. V stredu trošku, vo štvrtok viac a v piatok to bol brutál, to som ledva kráčala. Do večera som to trochu rozchodila a od včera je to už lepšie, ale stále to bolí, hlavne ráno... keď kýchnem, tak vidím "hviezdičky", ako to zabolí v tej oblasti tesne nad kostrčou... Môže to byť prosím následok tej virózy, alebo to nemá nič spoločné a hľadať príčinu inde? Nikdy som totiž po viróze takéto niečo nemala a neviem, či to už treba riešiť s lekárkou alebo čakať, že to prejde... Od bolesti si nedávam nič, v ten piatok to síce bolelo dosť, ale ja mám vysoký prah bolesti, mám za sebou pôrody, obličkové koliky aj žlčníkové záchvaty, takže bolesť vydržím... Len mám strach, aby to nebolo niečo vážne spojené s vnútornými orgánmi.

minenkaa
14. dec 2025

Ja osobne pri chorobe mávam bolesti krížov ,ale pozor môžu to byt aj obličky ,aj vtedy boli chrbát

autor
14. dec 2025
@minenkaa

Ja osobne pri chorobe mávam bolesti krížov ,ale pozor môžu to byt aj obličky ,aj vtedy boli chrbát

@minenkaa s obličkami mám skúsenosti, mala som dvakrát kamene, to bolelo vyššie, ako je pás... Toto ma bolí ako konci zadok

anonym_2d3b91
14. dec 2025
@anonym_autor

@minenkaa s obličkami mám skúsenosti, mala som dvakrát kamene, to bolelo vyššie, ako je pás... Toto ma bolí ako konci zadok

@anonym_autor po chorobe môžeš mať deficit minerálov a vitamínov, skús užívať magnézium s vitamínom C, pomôže to uvolniť chrbtové svalstvo a tlak na chrbticu.

anonym_4dd686
14. dec 2025

My mame teraz s muzom velke bolesti krizov, chrbta, celeho tela, plus vela bolest hlavy uz druhy den, dufam, ze to uz do zajtra prejde, nic nevladzeme ani postarat sa o deti :/