icon

Bolesť krížov vystreľujúca medzi lopatky

20. máj 2025

Ahojte, od nedele večera mám silné bolesti krížov. Alebo teda v strede chrbtice niečo. Je to akoby som mala pred menštruáciou. Je pravda že mám presne v strede cyklu ale takéto bolesti som pri ovulácii nikdy nemala. Bolesť mi občas vystrelí až medzi lopatky. Ako keby tá bolesť chodí po chrbtici. Niekedy mám pocit že mi vystrelí do končatín raz do nohy potom zase do ruky. Včera som si dala nalgesin 550 mg a nepomohlo. Dnes som bola u doktora. Robil mi crp a kontroloval moč, všetko bolo negatívne a bez zápalu. Vraj to môže byť preťaženie ale tak začínam mat strach či to nieje niečo vážnejšie. Mali ste to niekto podobne?

lenka_da
20. máj 2025

Ak by to neprestavalo, ziadaj si CT, naozaj to moze byt vselico.

balerina2025
20. máj 2025
@lenka_da

Ak by to neprestavalo, ziadaj si CT, naozaj to moze byt vselico.

nemas pricviknuty nerv?

@lenka_da CT asi tazko ved ju to neboli dlhsiu dobu. a nie par dni..to by sme tam chodili vsetci ako na pase.

lenka_da
20. máj 2025
@balerina2025

nemas pricviknuty nerv?

@lenka_da CT asi tazko ved ju to neboli dlhsiu dobu. a nie par dni..to by sme tam chodili vsetci ako na pase.

@balerina2025 ved hej, mas pravdu

autor
20. máj 2025
@balerina2025

nemas pricviknuty nerv?

@balerina2025 ja neviem čo mám. Doktor povedal že ak to do piatku neprejde mám prísť. Ale je to taká veľmi zvláštna bolesť taká tupá úplne ako pri menštruácii. Ale ta mi má prísť až 30 mája. Neni to ani nejaká ostrá pichľavá bolesť. Skôr taká tupá stále a niekde vnútri ako keby neviem či to je brucho alebo kríže ale nemám problémy s ničím

autor
20. máj 2025

Alebo niečo ako keď dlho stojíte a začnú vás bolieť kríže. Lenže mne to ide po celej chrbtici

balerina2025
20. máj 2025

hmmm :/ skus napisat do skupiny dole ...drzim palce. potom napis co to bolo. so zlcnikom / gastro problemy nemas?
lebo ako moze chrbat dopredu vystrelit, moze brucho zas do zadu vystrelit

Zdravotnici na MK.

fajnova
20. máj 2025

Mňa pri žlčníku bolelo brucho aj chrbát.

balerina2025
20. máj 2025
@fajnova

Mňa pri žlčníku bolelo brucho aj chrbát.

@fajnova presne , preto som sa pytala na gastro problemy, aj suseda tak mala.

autor
20. máj 2025
@balerina2025

@fajnova presne , preto som sa pytala na gastro problemy, aj suseda tak mala.

@balerina2025 teraz má syn brušnú virózu. Ja teda okrem tohto nemám nič iné. Mám inak mimo toho laktozovu a histamínovú intoleranciu. Sle to podľa mna momentálne nemá súvis.