icon

Bolesť medzi lopatkami

6. jan 2026

V poslednej dobe ma bolí medzi lopatkami dosť často, resp pichá. Napr aj v noci sa na to zobudím, keď sa prevratim v posteli. Myslíte že to môže byť z chrbtice alebo srdce? Mám dosť stresu v poslednej dobe...

autor
6. jan 2026

Jaj a ešte ma pichá akoby vlavo pri srdci.

pe_mi
6. jan 2026

Mne tak začínal zápal pľúc

A chrbát má takto bolieva, keď som preťažená , že robím veľa fyzicky. Poradím, masážny stroj (masážnu pištoľ), geniálna vec, to ide do takých hĺbok, že ja prežívam masážny orgazmus 😁 ta úľava
A plus posilňujem, behám a denne silový tréning. Musíš spevniť svaly chrbtové
Držanie tela správne a kopec veci, čo ti poviem 😃

fajnova
6. jan 2026

Takto sa prejavuje aj podráždený žlčník

autor
6. jan 2026
@fajnova

@fajnova žlčník už nemam

autor
6. jan 2026
@pe_mi

Mne tak začínal zápal pľúc

A chrbát má takto bolieva, keď som preťažená , že robím veľa fyzicky. Poradím, masážny stroj (masážnu pištoľ), geniálna vec, to ide do takých hĺbok, že ja prežívam masážny orgazmus 😁 ta úľava
A plus posilňujem, behám a denne silový tréning. Musíš spevniť svaly chrbtové
Držanie tela správne a kopec veci, čo ti poviem 😃

@pe_mi HM čiže venovať sa sama sebe🤣

anonym_e0e046
6. jan 2026
@fajnova

@fajnova na lavo pankreas, nie zlcnik, ten je na pravo.

fajnova
6. jan 2026
@anonym_autor

@fajnova žlčník už nemam

@anonym_autor ani ja a napriek tomu mávam tieto stavy

autor
6. jan 2026
@anonym_e0e046

@fajnova na lavo pankreas, nie zlcnik, ten je na pravo.

@anonym_e0e046 ale mne napr zlcnikovy záchvat šiel do chrbta do celého hrudného koša

anonym_e0e046
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_e0e046 ale mne napr zlcnikovy záchvat šiel do chrbta do celého hrudného koša

@anonym_autor dobre, zlcnik nemas. tak asi to nebude ten. viem na lavo ze pankreas, zaludok, plyny, stres, srdce.....alebo neurologicke od chrbtice.

anonym_0b60da
6. jan 2026

Podla mna mas spazmy medzi lopatkami, uplne bezne, hlavne u ludi, co maju sedave zamestnanie a u zien, ak maju vacsir prsia. Minule ma pichlo, ked som sa otocila vo vani az tak, ze zozadu az do hrudnika za hrudnu kost a preslo to na lavu stranu dozadu smerom akoby krc do srdca. No nevediet, ze mam tie spazmy bolace, tak si myslim, ze mam infarkt. Manzel s tym zlcnikkm mal tie bolesti kus nizsie.
Ja by som skusilana Tvojom mieste fyzioterapeuta.

vlachienka
Včera o 08:51

Čo môže byť príčinou, to si nedovolím hádať. To by asi najlepšie určil lekár. Ale čo sa týka bolesti, tak to ti viem odporučiť Cetalgen, ten mne zaberá úplne najlepšie. Treba nájsť ale príčinu tej bolesti.