Bolest medzi lopatkami po lumbálnej punkcii
Máte niekto podobnú skusenost? 28.5. Mi robili lumbalku, uplne nebol zo strany nemocnice dodržaný cas mijho lezania,musela som chodit na WC, čiže som ani náhodou nelezala 24 hodín. Na druhý deň ma pustili domov a v ten istý deň v noci ma zobudila obrovská bolest medzi lopatkami a odvtedy s tým mám veru aj problem. Niekedy pomôže liek proti bolesti,niekedy nie,niekedy ma to zo spánku budí,niekedy nie. Bojim sa uz ozaj všetkého.
@alenacseto 24 hodin mas mat kludovy rezim, lezat staci hodinu-dve na bruchu. Ja som sice nemala ziadne bolesti potom, ale je to bezny vedlajsi ucinok, daj si nieco od bolesti a oddychuj. A hlavne sa ukludni.
@nelca84 ale tak je to uz mesiac, bolest medzi lopatkami je vedľajší účinok?
@nelca84 ale tak je to uz mesiac, bolest medzi lopatkami je vedľajší účinok?
@alenacseto bolesti chrbta su vedlajsim ucinkom. A volala si za ten mesiac lekarke aby si sa na to opytala? Neviem ci tu to niekto za teba vyriesi.
@alenacseto bolesti chrbta su vedlajsim ucinkom. A volala si za ten mesiac lekarke aby si sa na to opytala? Neviem ci tu to niekto za teba vyriesi.
@nelca84 bola som s tým v nemocnici

@alenacseto 24 hodin mas mat kludovy rezim, lezat staci hodinu-dve na bruchu. Ja som sice nemala ziadne bolesti potom, ale je to bezny vedlajsi ucinok, daj si nieco od bolesti a oddychuj. A hlavne sa ukludni.