icon

Bolesť medzi lopatkami z kašľa

noemikatka
15. jún 2025

Ahojte už 2tydz ma trápi kašeľ najprv som mala niečo z lekárne a od stredy mám antibiotiká a tabletky na kašeľ od lekárky hlienovej kašeľ ktorý ku nenechá spávať dnes už cítim že sa o niečo zmiernil ale stále kašlem od piatka ma začalo riadne bolieť medzi lopatkami a dnes aj v rebre boli to aj pri nadýchu či pohyboch 😒 myslite že to je len presilene od kašlú alebo mám ísť k lekárke zajtra antb mám do stredy rana ďakujem

jeennyv
15. jún 2025

Mna pol roka boleli tak od kaslu rebra som mesiac kaslala a brala 2 atb

pinkgirl
15. jún 2025

Najskôr máš svalovku z neustáleho nadrapovania na kašeľ. Vydrž v liečbe, poľaví to.

noemikatka
autor
15. jún 2025

Takže netreba ísť lekárke?

noemikatka
autor
15. jún 2025

Niektorý mi povedali že som mohla prekonať zápal pľúc alebo čierny kašeľ

janka54321
15. jún 2025

@noemikatka mňa pichalo medzi lopatkami a bol to zápal pľúc ..dvakrát sa mi to bohužiaľ stalo, ale našťastie som to druhýkrát skôr rozoznáva a vyhla sa hospitalizácii ...zajtra utekaj k lekarovi

noemikatka
autor
16. jún 2025
@janka54321

@noemikatka mňa pichalo medzi lopatkami a bol to zápal pľúc ..dvakrát sa mi to bohužiaľ stalo, ale našťastie som to druhýkrát skôr rozoznáva a vyhla sa hospitalizácii ...zajtra utekaj k lekarovi

@janka54321 ďakujem pôjdem

noemikatka
autor
16. jún 2025
@janka54321

@janka54321 mám ešte otázočku vy ste ešte kaslala keď vás začalo pichat v rebre mňa tam strašne boli nemôžem natom ležať ani

janka54321
17. jún 2025
@noemikatka

@janka54321 mám ešte otázočku vy ste ešte kaslala keď vás začalo pichat v rebre mňa tam strašne boli nemôžem natom ležať ani

@noemikatka nie nekaslala, vždy keď som mala zápal pľúc ..som začala kašľať až neskôr, keď už som mala liecby