Bolesť medzi lopatkami z kašľa
Ahojte už 2tydz ma trápi kašeľ najprv som mala niečo z lekárne a od stredy mám antibiotiká a tabletky na kašeľ od lekárky hlienovej kašeľ ktorý ku nenechá spávať dnes už cítim že sa o niečo zmiernil ale stále kašlem od piatka ma začalo riadne bolieť medzi lopatkami a dnes aj v rebre boli to aj pri nadýchu či pohyboch 😒 myslite že to je len presilene od kašlú alebo mám ísť k lekárke zajtra antb mám do stredy rana ďakujem
Najskôr máš svalovku z neustáleho nadrapovania na kašeľ. Vydrž v liečbe, poľaví to.
Takže netreba ísť lekárke?
Niektorý mi povedali že som mohla prekonať zápal pľúc alebo čierny kašeľ
@noemikatka mňa pichalo medzi lopatkami a bol to zápal pľúc ..dvakrát sa mi to bohužiaľ stalo, ale našťastie som to druhýkrát skôr rozoznáva a vyhla sa hospitalizácii ...zajtra utekaj k lekarovi
@noemikatka mňa pichalo medzi lopatkami a bol to zápal pľúc ..dvakrát sa mi to bohužiaľ stalo, ale našťastie som to druhýkrát skôr rozoznáva a vyhla sa hospitalizácii ...zajtra utekaj k lekarovi
@janka54321 ďakujem pôjdem
@janka54321 mám ešte otázočku vy ste ešte kaslala keď vás začalo pichat v rebre mňa tam strašne boli nemôžem natom ležať ani
@janka54321 mám ešte otázočku vy ste ešte kaslala keď vás začalo pichat v rebre mňa tam strašne boli nemôžem natom ležať ani
@noemikatka nie nekaslala, vždy keď som mala zápal pľúc ..som začala kašľať až neskôr, keď už som mala liecby

Mna pol roka boleli tak od kaslu rebra som mesiac kaslala a brala 2 atb