Bolesť na hrudníku a hrča v hrdle
Dobrý večer . Nestretli ste sa niekto s bolesťou na hrudniku ktorú sprevádza aj tzv .hrča v hrdle. Ťažko opisatelne. Stále ma večer akoby chytil krč na hrudniku je to bolesť ako keď vám strava pomaličky zlieza dole krkom a boli to / ak to poznáte / trvá to 5 až 10 minút potom to prejde. Nepanikarim 🙂 ale je to dosť nepríjemné. Neviem čomu to mam pripísať preto sa pýtam na vaše skúsenosti. Rozmýšľam nad trávením. Skúšam pancreolan keďže si neviem normálne odgrgnuť ale taktiež mám veľký problém s krčnou chrbticou. Keďže som manikerka a mam denne zohnutu hlavu a plecia aj 7 hodín kľudne by to mohlo robiť aj to. Neriešili ste to niekto náhodou? Lebo ja vlastne ani neviem kde mam problém začať riešiť . Ďakujem
@pictbridge Ale treba si spraviť aj odbery na štítnu žľazu
@fanusikrm skloliozu mam potvrdenú . Mam dosť v zlom stave chrbát a 5 rokov robím manikerku priznám sa ze nebola ani na jednej rehabke. Teraz mam uz veľké bolesti krčnej chrbtice páli ma to krúti sa mi hlava niekedy vidím rozmazane. Preto sa prikláňam asi k tejto verzii. Ďakujem za odpoveď. Štítnu mam OK mam odbery .
@pictbridge Tak to bude pravdepodobne tou chrbticou.
@pictbridge moze to byt aj reflux
@pictbridge bez pochýb reflux a problém s trávením. Pozor na stravu, poprípade si kúp niečo na trávenie. Mne pomáha z voľnopredajných Nolpaza. Keď to nebude ustupovať tak treba ísť na gastro vyšetrenie.

@pictbridge Mne začala bolesť na hrudníku už 4 mesiace, bez tej hrče v hrdle. Dokonca som bol z toho už tak vystresovaný (namyšlal som si že to je niečo vážne), že som skončil v sanitke s infuziou kvôli vysokému pulzu. Pochodil som všetky vyšetrenia srdca, pľúc a takisto aj rontgen, nakoniec mi zistili skoliózu. Takže môže to byť kľudne od chrbtice