icon

Bolesť nôh po chorobe v tehotenstve - skúsenosti?

15. jan 2024

Ahojte, bola som pred pár dňami chorá, mala som 3 dni horúčku, teraz som už iba zahlienená a kašlem… avšak začali mi strašné bolesti nôh, aj v pokoji keď ležím, niečo ako svalovica ale stále už tri dni. Mali ste niečo podobné po chorobe? Som tehotná, takže si nemôžem ani poriadne niečo dať a skúšať či to prestane. Ďakujem

isis234
15. jan 2024

U obvodnej lekárky pýtaj výmenný lístok na cievne. Vyšetrí ti nohy. Pomôže

kikuska123123
19. feb 2024

Ahoj, ako si dopadla s tou bolesťou ?

autor
19. feb 2024

@kikuska123123 ahoj, prešlo to.. potom sa odomňa nakazil syn, mal tiež horúčku a po horúčke taktiež bolesti nôh, takže to bolo pravdepodobne také vírusové ochorenie 🙂

kikuska123123
19. feb 2024

To som rada ☺️
Ja si asi teraz niečim takým prechádzam
Mala som horúčku a presne ako ty- asi 3 dni ma bolia príšerne nohy

tomtomka
4. máj 2024

@kikuska123123 ahojte ...momentálne som chorá mala som tak ako vy teploty tri dni ...upchatý nos ... momentálne ma strašne bolia nohy ...len chcem vedieť ako presne to u vás vypadalo? Boleli vás lýtka ? Ja mám pocit ako keby som mala strašnú svalovicu v nich ani chodiť nemôžem poriadne . Len som chcela vedieť či to je to isté ako u vás a prejde to samé alebo mám niekde ísť.

autor
4. máj 2024

@tomtomka ahoj, u mňa to tiež bola taká bolesť ako svalovica, ale aj v pokoji…mňa boleli celé nohy

mifka80
22. máj 2024

@tomtomka ja som si tiez presla teplotami a teraz ma priserne bolia nohy uz niekolko dni. Ako keby som presla min. 100 km. U vas to preslo same? Za aku dobu? Neviem, ci to mam riesit s nejakym Dr., ci to prejde.

diaamax
6. jan 2025

Ahojte. Bola som pred sviatkami chora a potom ma velmi boleli nohy. Bol den, ze ma syn musel doslova podopierat, inak by som nedosla ani na wc. Ten den ma bolel chrbat od krizov, cez zadok az po paty. Nemohla som vobec chodit. Potom sa to “zlepsilo” a bolel ma iba zadok z neho mi vystrelovala bolest do celej lavej nohy a lytko na pravej. Potom ma uz iba lytka boleli a za cca 5 dni to bolo ok. Potom uz mi ostala iba akoby tazoba na lavom lytku stale som tu nohu mala tazku a studensiu. A dnes mi noha mierne opuchla. Zajtra smer doktorka, ale chcem len vediet, ci ste sa aj vy s takym stretli. Neroem uz mesiac mg mg a remyelin

janmik
18. jan 2025

Ako dlho ťa boleli tie nohy? Synček (5rokov) to má tiež- vírusové ochorenie, bolesť lýtok, včera a dnes nechce ani chodiť.

lenocka137
28. jan 2025

@janmik môj má teraz to isté, prešlo to? V piatok, sobotu a v nedeľu horúčky, v pondelok už bez len kašeľ, nádcha a bolia ho nožičky od prstov po lýtka, bolia ho keď chodí, v kľude nie...napapá sa aj pije ale ešte si aj pospal dnes aj poobede ...hádam je to len taká chrípka 😕 školu majú už zatvorenú, vo štvrtok pred tým ako zostal chorý im chýbalo 10 deti v triede...

janmik
29. jan 2025

@lenocka137 Áno prešlo to. Dva dni nechodil a na tretí deň trocha chodil. Na štvrtý deň už chodil normálne.

napraforgo
19. apr 2025

@diaamax dobrý večer prajem. Ako to prosím nakoniec skončilo? Čo Vám povedala doktorka? Viete prečo vám noha opuchla? Pýtam sa kvôli môjmu synovi. Ďakujem pekne za odpoved