Bolesť nôh po korone

somkatka
13. mar 2021

Ahojte, mate niekto skusenost s bolesťou noh po prekonaní covid? 9.3. Mi skončila karantena a nohy ma stále bolia akoby som denne prešla kilometre. Počas karantény som bola asi 4-5.dni taka slabšia ze som viacmenej len ležala. Pocula som ze ľudia môžu dostať aj trombózy,tak sa.trochu bojim. Snáď ma upokojite, je to taka bolest ako keby veľmi presilene svaly zozadu sj spredu stehien, aj lýtka.

asia83
13. mar 2021

@somkatka Môže to byť čokoľvek. Treba ísť k obvodnému. Myslím, že trombóza by bola bodavá bolesť v istom mieste. Ak to neustane do týždňa, choďte ku doktorovi.

sszuzu8
13. mar 2021

Nemáš kŕčové žily? Mňa práve tieto takto bolia

majamat
13. mar 2021

@somkatka nemusis mat trombozu, pri virovych ochorniach je jedne z priznakov bolest celeho tela. si kratko po karantene, casto sa karantena zameina s dobou liecenia. halvne ze sa hovori o tom, aka to je zavazna infekcia a ked bola karantena 10dni, moja dr by mal pomaly aj do roboty posalla po 10dnoch, hoci som este ok nebola.

ani09
13. mar 2021

@somkatka ja som viac ako tri mesiace po covide a problémy mám stále. Pichanie na hrudníku, pichanie v nohách, žalúdočné problémy, neskutočná únava. Zhoršenie astmatických záchvatov, stále sa dusím. Mala som ťažký priebeh, ale stále to nie je O.k.

somkatka
autor
14. mar 2021

@sszuzu8 nemam, resp neviem o tom ze by som mala. Predtým ma tak dlho nikdy nohy neboleli

katy2402
31. mar 2021

@somkatka ahoj ja som už 1 týždeň po covid a nohy od krížov dole bolesť. Keď veľa stojím a chodím tak ma až palia. A presne ako hovoríš bolia ma svaly ale aj celé kríže a sem tam ma lame aj v kostiach.