icon

Bolesť nôh po prekonaní covidu: Čo robiť?

monikaaaaaa4
22. dec 2024

Ahojte , som 2 mesiace po covide ( dosť silnom) a už vyše týždňa ma bolia nohy od kolien dole .Bolia ma aj kríze a panva , je to normálne ? Lekárka ma objednala na vyšetrenie až v polovici januára .Dakujem

biba_18
22. dec 2024

mňa po druhom kovide boleli všetky kosti a kĺby, našťastie to ako tak prešlo…

monikaaaaaa4
autor
22. dec 2024

@biba_18 koľko vám to trvalo prosím ?

biba_18
22. dec 2024

neviem. ale dlho 😔

xxemma
23. dec 2024

@monikaaaaaa4 u mna asi 6m, zacala som behat a preslo to.

monikaaaaaa4
autor
23. dec 2024

@xxemma môžem napísať súkromne ? Dakujem

xxemma
23. dec 2024
gabika2665
23. dec 2024

@monikaaaaaa4 ahoj ja som takisto po covide asi 3tyzdne a mám tieto ťažkosti. Už som to raz prežila ale teraz je to tu znovu 🫤

monikaaaaaa4
autor
24. dec 2024

@gabika2665 a ako sa cítiš ? Mne je jeden deň zle , slabota ,únava a jeden deň zase lepšie ..Už aj na krvi som bola a všetko ok …už neviem fakt

gabika2665
24. dec 2024

@monikaaaaaa4 momentálne som slabá ako čaj už aj toho oddychovania mám plné zuby. Chcem sa čím skôr vyliečiť no neviem ako...A áno aj mne je tak nohy slabé aj ruky, žalúdočné problémy mám nemôžem zjesť veľa len kustik lebo mi je potom zle na vracanie. Teraz mam aj veľmi silnú menštruáciu už 6den veľmi krvacam, to sa mi ešte nestalo a pritom neberiem aspirin len vitamíny, no proste covid mi rozhadzal co sa dalo. Keby človek vedel ako si pomôcť. Ak chceš môžeš mi kľudne napísať aj sukromne.

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
gabika2665
6. apr 2025

@miniovecka ahoj zatiaľ mi nepomohlo nič, myslela som si ze uz je to ok tak som sa pustila do upratovania bytu ale som sa pretazila a teraz ma bolia dosť nohy kĺby a svaly. A ty máš aké problémy?

monikaaaaaa4
autor
6. apr 2025

@gabika2665 ahoj , máš ešte tráviace problémy ci “len “ tie nohy ?

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
gabika2665
8. apr 2025

@miniovecka a ako dlho sa s tým trapis? Ja už 4mes 🫤

gabika2665
8. apr 2025

@monikaaaaaa4 je to lepšie ale aj tak mam problém keď niečo zjem, tak mi je ťažko na žalúdku, stále len pancreolany beriem. Chodím na kadeake vyšetrenia, ale vsetko zatiaľ v poriadku

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
gabika2665
11. apr 2025

@miniovecka tak to je strašne dlho neskusali ti nejaké lieky?

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
enge
7. okt 2025
@gabika2665

@monikaaaaaa4 ahoj ja som takisto po covide asi 3tyzdne a mám tieto ťažkosti. Už som to raz prežila ale teraz je to tu znovu 🫤

@gabika2665 ahoj čo ti pomohlo ?

gabika2665
8. okt 2025
@enge

@gabika2665 ahoj čo ti pomohlo ?

@enge ahoj nic len cas vsetko možné som skusala preslo ma to až po 5mes.chvalabohu. bola som aj hyperbarickej komore, aj som brala injekcie milgamma aj infúzie vit c aj cavinton, aspirin ale asi len cas pomohol. Bolo to strasne😪

enge
9. okt 2025
@gabika2665

@enge ahoj nic len cas vsetko možné som skusala preslo ma to až po 5mes.chvalabohu. bola som aj hyperbarickej komore, aj som brala injekcie milgamma aj infúzie vit c aj cavinton, aspirin ale asi len cas pomohol. Bolo to strasne😪

@gabika2665 to fakt . A ako sa ti to hlavne prejavovalo ? Mna bolia ruky a nohy a take trpnutie dosť . A strašná únava. Ale pár dni to je niekedy ok ako keby po sladkom sa mi to zhoršuje

anonym_3d7e0b
9. okt 2025
@enge

@gabika2665 to fakt . A ako sa ti to hlavne prejavovalo ? Mna bolia ruky a nohy a take trpnutie dosť . A strašná únava. Ale pár dni to je niekedy ok ako keby po sladkom sa mi to zhoršuje

@enge Presne toto mam ja. Ako dlho to mas? Ja od 2022. A lekari nevedia co so mnou. Ake si mala vysetrenia?

gabika2665
9. okt 2025
@enge

@enge no ja som nič nevladala, začalo to 2tyzdne po covide, nevladala som prejst 100m tak ma boleli kĺby, aj kolene ale hlavne bedrové, a lýtka ma boleli strašne ako keby som mala slabe nohy. Unavena som bola neskutočne nijako sa to nedalo prekonať. Ráno som nemohla vstať len by som spala aj do 11:00. Cez den takisto ta nechut do všetkého, nič sa mi nechcelo absolútne nič, bola som dost precitlivena a pociťovala som uzkost. Keď si nato spomeniem tak mi je zle aké to bolo strašne. Ty ako dlho máš postcovid?

enge
10. okt 2025
@anonym_3d7e0b

@enge Presne toto mam ja. Ako dlho to mas? Ja od 2022. A lekari nevedia co so mnou. Ake si mala vysetrenia?

@anonym_3d7e0b ahoj. Asi 3 týždne. Idem dnes na odber krvy. Bol som už na kardio a tam poslal ešte na CT hrudníky a prietoky krvy v tepnach. Neurológ si mysli že je to tetania. Uvidím ako naozaj sú dni keď je to dosť husté a tebe sa to prejavuje tiež zhoršením po sladkom ,?

enge
10. okt 2025
@enge

@anonym_3d7e0b ahoj. Asi 3 týždne. Idem dnes na odber krvy. Bol som už na kardio a tam poslal ešte na CT hrudníky a prietoky krvy v tepnach. Neurológ si mysli že je to tetania. Uvidím ako naozaj sú dni keď je to dosť husté a tebe sa to prejavuje tiež zhoršením po sladkom ,?

@enge napríklad sú dni keď má boli všetko aj kĺby a stihnutie svalstva ale hlava až tak moc nie. Ale každý prst cítim .

miniovecka
Autor odpoveď zmazal
enge
11. okt 2025
@enge

@enge napríklad sú dni keď má boli všetko aj kĺby a stihnutie svalstva ale hlava až tak moc nie. Ale každý prst cítim .

@enge a ako dlho to mas?

enge
11. okt 2025
@gabika2665

@enge no ja som nič nevladala, začalo to 2tyzdne po covide, nevladala som prejst 100m tak ma boleli kĺby, aj kolene ale hlavne bedrové, a lýtka ma boleli strašne ako keby som mala slabe nohy. Unavena som bola neskutočne nijako sa to nedalo prekonať. Ráno som nemohla vstať len by som spala aj do 11:00. Cez den takisto ta nechut do všetkého, nič sa mi nechcelo absolútne nič, bola som dost precitlivena a pociťovala som uzkost. Keď si nato spomeniem tak mi je zle aké to bolo strašne. Ty ako dlho máš postcovid?

@enge tak toto mam aj ja , stiahnute svalstvo mega. Daco ti pomaha ci ?
@gabika2665 Presne takyto isty scenar mam aj ja. Par dni je obcas fajn ale potom to pride. Doktorka ze to bude Tetania - klasika. Ja rozmyslam ci to nebude Histaminova intolerancia hm ?

gabika2665
11. okt 2025
@enge

@enge tak toto mam aj ja , stiahnute svalstvo mega. Daco ti pomaha ci ?
@gabika2665 Presne takyto isty scenar mam aj ja. Par dni je obcas fajn ale potom to pride. Doktorka ze to bude Tetania - klasika. Ja rozmyslam ci to nebude Histaminova intolerancia hm ?

@enge chvalabohu ja uz to mam za sebou takže som relatívne ok. Bol to masaker a trvalo 5mes. Bol to môj druhý postcovid. Prvý som mala pred 2r a trvalo 3mes. Neviem co mi pomohlo len čas a potom troške sa prechádzať hoci som bola ako zdochlina musela som sa prekonať aby sa telo co najskôr regenerovalo. Nad hit som predtým tiez rozmyslala ked uz som nevedela ako si pomôcť ale vyšetrenia som nemala. Musíš pomalicky sa ,,rozchodit" stále po troške nech sa to čím skôr z tela vyplavi. Je to skôr nervové ochorenie sa mi zdá ten postcovid a nervy sa regeneruju dlhšie.

anonym_3d7e0b
11. okt 2025
@enge

@enge ano, mam presne toto nemozem cukor a ani histamin, mlieko, lepok. Neviem co sa so mnou stalo. Ale aj ked to nejem bolesti mam stale.