icon

Bolesť očí a hlavy

melissa_19
30. aug 2022

Ženy ja neviem či som paranoidná alebo to je skutočnosť. Je jedno v akej práci som, v každej jednej dostanem silnu migrénu bolesti oči až mi je na odpadnutie. Dnes som bola v práci iba 7 hodín a ležím v posteli na umretie. Zajtra ma čaká 12-ka a asi umrem rovno tam bláznim sa z tej bolesti. Máte to tiež?

Strana
z2
melissa_19
autor
30. aug 2022

@isis234 z pohotovsti ma pošlú do topoľčian a z topoľčian naspať do partizánskeho a takýto je kolobeh

hradnapani
30. aug 2022

@melissa_19 no ked mas takehoto lekara, zvazila by som radsej nejaku sukromnejsiu polikliniku hoci aj v Bratislave - treba pohladat, niekde "staci" zaplatit 30-40 eur za vysetrenie (je tam nejaka spoluucast poistovne), treba hladat.
Mame tu aj novu polikliniku na Bezrucovej, da sa aj na poistovnu, kolegyna tam minule bola a velmi spokojna, ze ani neplatila vela a dostala pomerne rychlo termin. Viem, ze je ti to od ruky, ale potrebujes niekoho, kto ta seriozne vysetri a nasadi liecbu a posle ta aj na to MR - nechapem, ze ta neodoslal, ved to je zaklad. Mna teda neurologicka poslala pri ovela miernejsich bolestiach na MR.

kris_tin257
30. aug 2022

Mám veľmi podobný problém, robím ale v OC čiže predpokladám že je to kombinácia klíma+svetlá, začnú má vždy okolo štvrtej bolieť oči a postupne aj hlava, bolesť je poriadna oči mi idú vypadnúť z hlavy a každý krok mi bucha v hlave. Pomáha jedine Ibalgin v kombinácii so spánkom. Bola som u dvoch neurologov povedali že to nie je neurologické, u dvoch očných ale nemá to očný základ, riešila som to aj s gynekológom (tieto migrény mi totiž počas tehotenstva zmizli a ok pôrode sa zas vrátili), povedal ak by som mala problém s hormónmi nemám dieťa... Čiže ja som tiež vlastne "zdravý" človek

isis234
30. aug 2022

@melissa_19 celé zle. V Nitre si chvália lekárov... pozri na nete.. hoc v nemocnici. alebo poliklinika.Niektorí berú aj mimo svojho obvodu

Strana
z2