icon

Bolesť okolo pupka

3. apr 2025

Ahojte , predvčerom sa mi stala taká vec , že som dostala strašne kŕče do brucha ktoré trvali pár hodín. Začalo to pri žalúdku a prešlo do celého brucha , nedokázala som ani chodiť , ležať sa mi dalo len na pravej strane. Nakoniec sa bolesť ustálila v pravom boku a akoby v ladvinw vzadu vpravo.Zle mi nebolo iba som mala brucho v krčí akoby mi nožom rezali … išla som na pohotovosť a tam ma to nejak prešlo , tak to pripísali chrbtici a dali mi injekciu od bolesti.

Lenže mňa stále pobolieva v oblasti pupka pri pohybe. V podstate celý deň.. nieje to tak hrozne ako tie kŕče ale boli ma tam. Som pár dni v novej práci , je fyzicky náročnejšia a možno to tým ? Myslite že je to dôvod ísť zajtra v dr ( pred víkendom ) alebo počkať ?

krasneleto
3. apr 2025

chod k doktorovi, mozes mat pruh, sono ti robili?

autor
3. apr 2025

@krasneleto nerobili , iba ma prehmatal ale to už mi bolo lepšie. Inak som mala celú dobu tvrdé brucho keď to bolelo ako kameň. A brali moč a ten bol ok

krasneleto
3. apr 2025

chod k lekarovi, nemusi to byt nic vazne, ale vieme my?

autor
3. apr 2025

@krasneleto ja viem že mi neurčite diagnózu , len sa to vo mne bije. Prvé dni v práci a hned doktor. Váham , len sa bojím že ak zas dostanem kŕče cez víkend , pohotovosť 😕

autor
3. apr 2025

@krasneleto ale sono by bolo asi vhodne , tam kde som bola ho nemali , respektíve mi ho neurobili.

kp7333
3. apr 2025

tak moze to byt cokolvek - od zastavenych vetrov, cez akutnu pankreatitidu az po zapal slepeho creva. S oblickami asi problem nebude, ked moc bol v poriadku. Skus si davat Buscopan a nejaky caj na travenie, ci to prejde.

krasneleto
3. apr 2025

prave preto pisem... ze vieme my? nevidime do teba, ak mas zly pocit, chod... nemusi to nic byt, ale aj moze,.. ja by som isla, zdravie mas len jedno

autor
3. apr 2025

@kp7333 môžu to byt vetry aj keď normálne chodím na veľkú každý deň ?

Ďakujem skúsim si kúpiť ten buscopan , čítala som zw na to pomáha.
@krasneleto Áno máte pravdu 🍀

januska12323
3. apr 2025

Počkala by som a zatiaľ dala diétu.

mmoonna
3. apr 2025

Okolo pupka zvykne bolieť slepak

autor
3. apr 2025

Ešte dodám že keď si pritlačil na brucho v tých miestach tak to boli aj na dotyk.

Uvidím do zajtra rana teda ako sa to vyvinie.

hopatko
3. apr 2025

Svokra tak mala, zapal slepeho creva, do hodiny ju operovali, mohla zomriet...

slniecko39
3. apr 2025

Dobrý deň, charakter bolestí a sprievodné ťažkosti aké opisujete sú typické pre zápal slepého čreva. Samozrejme Vás nechcem strašiť a takto cez internet sa to nedá diagnostikovať ako už písali vyššie ale prosím Vás určite choďte pred víkendom k lekárovi. Navyše chcem veriť, že pri takomto opise ťažkostí by na pohotovosti urobili potrebné vyšetrenia na vylúčenie apendicitídy. Napriek tomu sa bolesť môže vrámci hodín a dní rôzne meniť a vyvíjať. Ak by sa vám bolesť zhoršila alebo by sa pridali aj iné ťažkosti, zavolajte 155. Prajem veľa zdravia.