icon

Bolest po čistení koreňa zubu

seron2
24. okt 2025

Je normalna taka bolest na druhy den po cisteni korena ze clovek si da rano ibalgin a poobede musi zasa ze viackrat na den tabletka?

guudy
24. okt 2025

Ano

domka222
24. okt 2025

Mne robil endodenciu,ale nemusela som jesť lieky vôbec. No udáva sa,že bolesť byť môže

gemerka17
24. okt 2025

@seron2 nie je normálna. Na lieky by to vôbec nemalo byť. Mozes to cítiť, nie vsak vyslovene ze bolieť tak, ze si musíš dat tabletku.

seron2
autor
24. okt 2025
@gemerka17

@seron2 nie je normálna. Na lieky by to vôbec nemalo byť. Mozes to cítiť, nie vsak vyslovene ze bolieť tak, ze si musíš dat tabletku.

@gemerka17 bol mi do toho vlozeny calcium tak mozno je to tym

marca12
24. okt 2025
@seron2

@gemerka17 bol mi do toho vlozeny calcium tak mozno je to tym

@seron2 Ak sa zub uzatvori,zvykne boliet. Mal by ti dat prec calcium a nechat volne zahojit. Raz sa mi stalo,bola to ukrutna bolest. Zubar musel vyvrtat tu liecivu vlozku a vlozit mi tam vatu a tu som si vymienala pocas dna aj doma. Liecilo sa to asi 2 tyzdne a az potom pokracoval dalej.

aurelia2000
24. okt 2025

Nie, nemá to tak bolieť, že musíš toľko tabletiek jesť. Musí ti to otvoriť, vyčistiť, nechať dva dni otvorené, potom znovu liečivá vložka a až po dvoch týždňoch plomba. Škoda, že ide víkend, neviem ako to vydržíš.

balerina2025
24. okt 2025

@seron2 nikdy som nemala tak silnu bolest. mozno ti zle precistil kanaliky.

domka222
25. okt 2025
@aurelia2000

Nie, nemá to tak bolieť, že musíš toľko tabletiek jesť. Musí ti to otvoriť, vyčistiť, nechať dva dni otvorené, potom znovu liečivá vložka a až po dvoch týždňoch plomba. Škoda, že ide víkend, neviem ako to vydržíš.

@aurelia2000 ja som to nemala vôbec otvorené,hneď plomba a zub je v poriadku. Po odoznení anestézie len mierna bolesť cca 2 dni.