Bolesť po endodontickom ošetrení
Ahojte, prosím mate niekto skúsenosť? Dnes mi precistovali kanáliky, vyberali nervy zo zubu. Zatiaľ mi pôsobí anestézia, ale boli to veľmi keď sa to rozcitlivie? Už som z toho dosť na nervy, lebo zuby ma bolia už dlhšie, len moja zubárka ma presviedčala, že zuby sú v poriadku. Keď som išla inému zubárovi, povedal, ze pod plombami je kaz a tiež zápal. Ide o 2 zuby, dnes mi urobil jeden, tak mam obavy keď anestéza odíde co bude. K tomu ešte kojím, takže žiadne silnejšie tabletky nemôžem a paralen + ibalgin mi zrovna moc nezaberajú 😔
@kk99 ja som mala tiez strašne bolesti a zuby v hroznom stave,ked som sa konecne odhodlala to riešiť. No ked mi povedal,ze ide rovit endo,tak som skoro odpadla 🤣 a nakoniec paráda. Odvtedy nemam paniku zo zubára,a dokonca k tomuto chodim s radosťou. Bola to neskutočná úľava, ked som mala po zákroku. A tiez som pocula uz tolko scenarov,ze som sa zásobila liekmi pre istotu a nakoniec z toho nic nebolo. Tak budem drzat palce 😊 kedy ti pichal injekciu?
Ja som mala cca 10-12 dní. Nie silné, ale cítila som niečo. Tabletky som nebrala, keďže kojím a dalo sa to vydržať. Potom odišli a je to ok🙂
Včera mi robili endo, dal injekciu teda nebolelo ale od0 kedy vyprchala som na flektore. Zub mi ,,pumpuje,, a bolí aj dasno aj zub. :( uvidime co bude cez vikend dalšia kontrola az o 2 tyzdne vraj.

Ja som po endodoncii nemala ziadne bolesti 😊 dokonca skor ma boli zub po vrtani,ako po nervoch