Bolesť po operácii obličkových kameňov
Chcem sa spýtať včera som bola na operácii oblickovych kameňov ,zaviedli mi stent aj hadicku na cikanie (hadicku mi dali na 24 hodín )po prestúpení mi ju dali dole stále cítim veľké stíhanie a pálenie či pri cikani aj bez neho ,aj ta oblička stále dosť boli,máte s tým niekto skúsenosť?je to normálne že to bude ešte pár dni tskto bolieť ?🙏
Nemam vlastnú skúsenosť ale robila som sestru na urologii 🙂 je to bežná vec, takéto rezanie a pálenie môže trvať nejakú dobu, aj 2 týždne. Stent to tam podrazdil čiže potrvá kým si telo zvykne 🙂 môžte mať aj krv v moči, takže sa nezľaknite, je to normálne
Nemam vlastnú skúsenosť ale robila som sestru na urologii 🙂 je to bežná vec, takéto rezanie a pálenie môže trvať nejakú dobu, aj 2 týždne. Stent to tam podrazdil čiže potrvá kým si telo zvykne 🙂 môžte mať aj krv v moči, takže sa nezľaknite, je to normálne
@lneviemmeno ďakujem ,bola som včera na urgentne večer lebo strašne bolestiv,tiež povedali že to je kvôli stentu ,že ak to bude moc chronické tak mi ho daju preč,premýšľam aj otom lebo mame malé babo a cez tu bolesť sa o neho neviem dostatočne starat

@patricia1508 ahoj..mna operovali vlani..neboj, je to normálne. Rezanie a bolesti pri cikani prejdu ale oblička sa môže ozývať aj pol roka po operácii..ale neboj, nič strašne 🙂