icon

Bolesť počas sexu

mi99
18. feb 2017

Ahojte idem si k vam po radu s priatelom sme mali sex a mna to dost palilo a bolelo po chvili to bolo ok no potom som isla na wc a ako som sa utrela tak na toaletnom som mala nieco hnede :o bojim sa co to moze byt :( pojdem k dr.ale ci niekomu sa nestalo to iste :/ dakujem

spurky
18. feb 2017

@mi99 ahoj. ja som niečo podobné zažívala s mojím ex... ale to som mala buď krátko po ms ... alebo aj vtedy keď si bývaly svoje "ego" umýval sprchovacím normálnym to mňa dosť dráždilo vtedy som mala taký pálivý pocit a netradičný výtok

mi99
autor
18. feb 2017

@spurky naozaj? No bol sa pred osprchovat a ja tiez toto sa nam stalo uz viac krat ale bolelo to dnes viac :( vytok som este nikdy taky nemala :/

spurky
18. feb 2017

@mi99 s mojím terajším sme mali prvý krát taky isty problem hned som išla ku gyn nenašiel síce nič.... ale aj tak som priateľa poprosila či nemôže používať intimo gél... a odvtedy super už sa to nevrátilo a je to vždy už bez bolesti...

mi99
autor
18. feb 2017

@spurky je to original pre muzov ? 🙂

obsadenemeno
18. feb 2017

@mi99 a to uz mas noveho nabijaka?

sikulka....... 😉

veronikaszabova
18. feb 2017

Ak ta to svrbi a mas divny pocit aj mimo sexu, moze ist o mykozu

mi99
autor
18. feb 2017

@veronikaszabova su na to nejake lieky ? 🙂

veronikaszabova
18. feb 2017

@mi99 daj si do googlu mykoza a citaj 😉

mi99
autor
18. feb 2017

@veronikaszabova myslela som tak ci sa da nieco volne kupit alebo len na predpis 🙂

obsadenemeno
18. feb 2017

@veronikaszabova take jej nerad, to zavana namahou..... 😒

veronikaszabova
18. feb 2017

@mi99 treba sa spytat uja Googla

alilka
18. feb 2017

@mi99 základ je aby ste obaja mali "vyrovnané" PH..Vtedy tá obídu aj mykozy,pálenie,štípanie,svrbenie a všetko ostatné .Nech užíva intímny gél..My obaja s polovičkou užívame Lactacid a nemáme vôbec problém..Ale bolo obdobie kedy on užíval iba sprchác,alebo mydlo,vodu a mykozy som mávala často práve ja 😊,takže toto by som odporúčala ,určite aj on časom pocíti že v int.partiach je to aj pre neho lepšie 😊

mi99
autor
18. feb 2017

@alilka dakujem pekne za radu 🙂

spurky
18. feb 2017

@mi99 my používame tie nivea podľa mňa by to malo byť unisex :D a musím povedať, že to sa nám najviac osvedčilo keďže odvtedy je to už super...

adkoalauri
18. feb 2017

Ja som mala podobny problem a odkedy pouzivam extra panensky kokosovy olej lis.za studena,nemam ziadne probl.bolesti a ani vytok.