Bolesť počas sexu
Ahojte idem si k vam po radu s priatelom sme mali sex a mna to dost palilo a bolelo po chvili to bolo ok no potom som isla na wc a ako som sa utrela tak na toaletnom som mala nieco hnede :o bojim sa co to moze byt :( pojdem k dr.ale ci niekomu sa nestalo to iste :/ dakujem
@mi99 a to uz mas noveho nabijaka?
sikulka....... 😉
Ak ta to svrbi a mas divny pocit aj mimo sexu, moze ist o mykozu
@veronikaszabova su na to nejake lieky ? 🙂
@mi99 daj si do googlu mykoza a citaj 😉
@veronikaszabova myslela som tak ci sa da nieco volne kupit alebo len na predpis 🙂
@veronikaszabova take jej nerad, to zavana namahou..... 😒
@mi99 treba sa spytat uja Googla
@mi99 základ je aby ste obaja mali "vyrovnané" PH..Vtedy tá obídu aj mykozy,pálenie,štípanie,svrbenie a všetko ostatné .Nech užíva intímny gél..My obaja s polovičkou užívame Lactacid a nemáme vôbec problém..Ale bolo obdobie kedy on užíval iba sprchác,alebo mydlo,vodu a mykozy som mávala často práve ja 😊,takže toto by som odporúčala ,určite aj on časom pocíti že v int.partiach je to aj pre neho lepšie 😊
Ja som mala podobny problem a odkedy pouzivam extra panensky kokosovy olej lis.za studena,nemam ziadne probl.bolesti a ani vytok.

@mi99 ahoj. ja som niečo podobné zažívala s mojím ex... ale to som mala buď krátko po ms ... alebo aj vtedy keď si bývaly svoje "ego" umýval sprchovacím normálnym to mňa dosť dráždilo vtedy som mala taký pálivý pocit a netradičný výtok