Bolesť pod pravým rebrom
Ahojte ženy, už pár mesiacov ma slabo pobolievalo pod pravym rebrom. Bola som na sone brucha, krv, moč, všetko v poriadku. Teraz sa mi to zhoršilo, zase sono brucha, krv, moč, všetko ok. Lekárka tvrdí, že to môže byť z chrbtice. Mám to tupu bolesť na jednom miesto hneď pod pravým rebrom, vystreluje mi to do chrbta. Zhoršuje sa to pri pohybe. Čo to môže byť? Mám sa pytat na gastro? Jesť mi chuti, nechudnem. Ked mi robila dnes sono a prechadzala po bruchu, pri dotyku ma bolelo jedno miesto výraznejšie.
Zrotovany stavec. Presne toto som mala co ty. Fyzio napravi, cvicim a je to lepsie
@gregik66 tiež ta to bolelo len na pravej strane? Mňa hneď pod prsníkom. Taká tupá bolesť a vystreluje do krizov, niekedy do lopatky. Kam sa mám pýtať na vyšetrenie? Ked mi lekárka stlacala brucho hore na pravej strane, to dosť bolelo.
@gregik66 tiež ta to bolelo len na pravej strane? Mňa hneď pod prsníkom. Taká tupá bolesť a vystreluje do krizov, niekedy do lopatky. Kam sa mám pýtať na vyšetrenie? Ked mi lekárka stlacala brucho hore na pravej strane, to dosť bolelo.
@augustovkaa mna to bolelo priamo na spodnych rebrach a tiez na chrbte. Sla som k sukromnemu fyzioterapeutov. Netreba vymenny listok, a terminy maju vacsinou skore
@augustovkaa mna to bolelo priamo na spodnych rebrach a tiez na chrbte. Sla som k sukromnemu fyzioterapeutov. Netreba vymenny listok, a terminy maju vacsinou skore
@gregik66 ked mna to bolí aj pod rebrom
@gregik66 ked mna to bolí aj pod rebrom
@augustovkaa zlcnik mas ok?
@augustovkaa zlcnik mas ok?
@balerina2025 ano, dnes mi robili sono, pankreas, žlčník, slezina, obličky všetko ok.
@augustovkaa o 3 týždne letim na dovolenku, snáď sa mi dovtedy polepší. Liečim sa na stredne ťažkú anemiu. Žlcnikove ani obličkové kamene vraj nemám.
@augustovkaa u mna to bol zlcnik. Ta bolest zvykne vystrelovat k lopatke az.
@augustovkaa u mna to bol zlcnik. Ta bolest zvykne vystrelovat k lopatke az.
@vojtovicka mne lekárka na sone tvrdila ze žlčník ok, kamene nie sú, pečeň ok až na to že je na nej malá cysta
@vojtovicka mne lekárka na sone tvrdila ze žlčník ok, kamene nie sú, pečeň ok až na to že je na nej malá cysta
@augustovkaa napadol ma zaludok. ale to sa zistuje gastroskopiou.
@balerina2025 ano, aj mna, vypýtam si výmenný lístok na gastro
@balerina2025 môžu to byť vredy?
@balerina2025 ano, aj mna, vypýtam si výmenný lístok na gastro
@augustovkaa ja mam tlaky v pravo a mam zapal zaludka.mam to asi 3 roky ale posledny rok sa to stupnovalo , trpila som refluxom aj. mozes mat napr helikobaktera
zaludok a dvanastnik treba pozriet ci neni vred atd
@balerina2025 môžu to byť vredy?
@augustovkaa zevraj vred boli skor na lacno. ja som mala tlak pod pravym rebrom, a mam zapalene steny zaludka, beriem lieky. potom napis ako si dopadla.🍀
a to som myslela ze zaludok ide skor na lavo. hm a na pravo ze pecen a zlcnik, zaludok by ma nenapadol a kyselinu mas? reflux.? este to moze byt aj od chrbtice.
@augustovkaa zevraj vred boli skor na lacno. ja som mala tlak pod pravym rebrom, a mam zapalene steny zaludka, beriem lieky. potom napis ako si dopadla.🍀
a to som myslela ze zaludok ide skor na lavo. hm a na pravo ze pecen a zlcnik, zaludok by ma nenapadol a kyselinu mas? reflux.? este to moze byt aj od chrbtice.
@balerina2025 kyselinu nemám, som taký zvláštny pripad. Keď vylúčia zápal žalúdka a vredy, tak zostane asi len chrbtica. Aké si mala príznaky pri zápale žalúdka?
@augustovkaa to povedali aj mne a bolel. Bola som dokonca dvakrat aj na endoskopiu. Potom som bola pri takej maserke co robila reflexnu masaz a ona mi na supu povedala ze je to zlcnik a masirovala mi presne to miesto pod lopatkou. A veru bol. Ja tiez ten zlcnik nemam oficialne chory, len mi reaguje na niektore veci ako je cesnak, chren, zmrzlina, celkovo studene a perlive napoje. Ved skus si kupit len zlcnikovy caj, to ti neublizi, nedas za to nic a uvidis. A este odporucam kvapky od Valovica na zlcnik.
@augustovkaa to povedali aj mne a bolel. Bola som dokonca dvakrat aj na endoskopiu. Potom som bola pri takej maserke co robila reflexnu masaz a ona mi na supu povedala ze je to zlcnik a masirovala mi presne to miesto pod lopatkou. A veru bol. Ja tiez ten zlcnik nemam oficialne chory, len mi reaguje na niektore veci ako je cesnak, chren, zmrzlina, celkovo studene a perlive napoje. Ved skus si kupit len zlcnikovy caj, to ti neublizi, nedas za to nic a uvidis. A este odporucam kvapky od Valovica na zlcnik.
@vojtovicka ďakujem, skúsim
@augustovkaa tlak v pravo, zovieranie, kyselina (tu mam cely zivot) byvavalo mi zle aj som grcala ked som daco zjedla co mi nesadlo...
@vojtovicka fuha, to som este nepocula.
@augustovkaa tlak v pravo, zovieranie, kyselina (tu mam cely zivot) byvavalo mi zle aj som grcala ked som daco zjedla co mi nesadlo...
@vojtovicka fuha, to som este nepocula.
@balerina2025 ja si myslim ze to je nieci ako intolerancia na tie veci. Ale popravde testy mi nikdy nikto nerobil. Fakt len tato maserka mi s tym pomohla.
@balerina2025 ja si myslim ze to je nieci ako intolerancia na tie veci. Ale popravde testy mi nikdy nikto nerobil. Fakt len tato maserka mi s tym pomohla.
@vojtovicka ked mna nikam lekarka poslat nechce. len sucho odpovie, daj si dietu. na to ma diplom, tak dakujem pekne

Zrotovany stavec. Presne toto som mala co ty. Fyzio napravi, cvicim a je to lepsie