Bolesť pod rebrami po jedle: Máte skúsenosti?
Nestretli ste sa niekto ? Idem na gastro len či nemáte niekto skúsenosť 🙃
@deti95060810 v strede
volá sa to reflux-nemusí to byť výhradne grckanie ako u bábätiek. Je to zvýšené množstvo kyseliny žalúdočnej. Skús jesť menšie porcie, vynechať sladké, vynechať lepok (chlieb, rožky, koláče), aspoň na 3-4 dni, uvidíš, že sa to zlepší. Ak máš problémy, treba si dať gastrotus, smectu. A HLAVNE, nepiť kávu. tá sekundárne zvyšuje kyselinu. Treba nahradiť kvalitným zeleným čajom. reálne človek nepotrebuje kávu, je to LEN zvyk, príp.ide len o chuť. V lekárni sú dostať aj Nolpaza tablety. Na začiatok odporúčam užiť ráno na lačno jednu a večer, pred večerou jednu.
môže byť aj žalúdočný vred alebo vred v duodene
príp.môže ísť aj o nedostatočné trávenie, veľmi pomáha pancrelon (ja si dávam 2 ráno, z toho jednu rozhryziem, druhú prehltnem a takto isto 2 večer).
@damadama pankreolan je na predpis?
@deti95060810 nie. Volne.
Pancreolan sa má užívať po jedle, keďže obsahuje enzým pankreatín, ktorý napomáha tráveniu... nesmie sa rozhrýzť pozor na to
@deti95060810 prepáč, možno v roku 1-2. Aj Hylak kvapky boli dlho na predpis, bol problém ich zohnať. Pancreolan je už dllho voľnopredajný, aj reklamy na neho chodili v Tv. Dobrý lekárnik poradí dobre, zlý predá a natlačí blbosti alebo najdrahšie. Niekedy stačí málo, výsledok je veľký 🙂
Ved si tu pisala o tom uz 2x pred tymto
Vsetky tvoje priznaky sedia na pankreas
Krvi sa musis dozadovat, minimalne u svojej dr
@saskarena ahoj, mala som podobné bolesti a bol to zápal žalúdka a tenkého čreva.. žiadne lieky a pankreóany, ale protizápalová strava, prísna dieta a k tomu každé ráno ma lačno odštavená zelerová šťava podla medical medium, a jačmeň od GW.. tie protizápalové potraviny sú základ..
@alexnina777 prosím ťa ako ti na to prišli ?
@saskarena mala som kopu iných zdravotných problémov, ktoré mi vznikli z toho zápalu, všeobecná lekárka z výsledkov krvi nezistila nič samozrejme, na neurológii mi vyšlo že nemám serotonín, poslala ma na gastro , pretože ten sa tvorí v čreve, a kedže som nemala čas čakať rok na termín na gastro, bola som na diagnostike velmi špeciálnym prístrojom na štýl biorezonancie, ale iné.. tam mi to vyšlo.. naštudovala som si všetko o zápale žalúdka a čreva, nasadila som si velmi prísnu protizápalovú dietu, preštudovala som si knihy od Medical médium, a rozne bylinky, čaje, jačmeň , doplnky minerály a vitamíny.. do pol roka som bola úplne v poriadku
@alexnina777 Kde si bola na vyšetrení biorezonancie? Ďakujem

na ktorej strane...
na pravej - žlčník
na ľavej - pankreas