icon

Bolesť pokožky hlavy na dotyk

19. apr 2023

Ahojte už mesiac cítim pálenie pokožky hlavy,zmenila som sampon na brezovy,ten mi vysusoval pokožku hlavy až sa urobili lupiny,tak som zmenila sampon z lekárne s aloe vera. Pálenie už aj odstúpilo ale mám bolesť pokožky keď sa dotýkam. Neviete mi poradiť čo by mi mohlo pomôcť? Treba mi aj vlasy nafarbit,už mám poriadne odrasty 🥲 Ďakujem

tyrkysova_kobyla
19. apr 2023

Nosis vlasy v gumicke?

gabym
19. apr 2023

Ja mám presne to isté a tiež cca mesiac. Myslela som si že na mňa ide choroba ale nejde, neviem z čoho to môže byť 🙄

zuzka0605
19. apr 2023

aj ja to mam a tiez neviem cim to je.

gabym
19. apr 2023

Inak baby to s tými vlasmi v gumičke nieje blbosť, lebo ja ich doma nosím len stiahnuté.. Vy ich máte tiež v gumičke? Ak áno, tak sme zistili možno príčinu 🙂

tyrkysova_kobyla
19. apr 2023

@gabym preto hned ta otazka 🙂 ja napriklad nosim malokedy v gumicke, preto som na to citlivejsia po kratsej dobe, samozrejme zavisi aj od gumicky, aj ako to mam silno stiahnute a najma ak mam cop vyssie, tak vtedy ma to boli viac

nikaeli
19. apr 2023

Mňa tak bolia, keď sú mastnejšie vlasy a sú v gumičke.. Po umytí a vysušení bolesť zmizne.

gabym
19. apr 2023

@tyrkysova_kobyla ja zas nemám rada rozpustené vlasy, mám ich dlhé a mám 2 mesačné bábo tak musím mať stiahnuté vlasy v drdole (ako vravíš - hore) lebo to sa nedá narábať s dieťaťom s rozpustenými vlasmi 😬 teda aspoň mne

tyrkysova_kobyla
19. apr 2023

@gabym mna babo este len coskoro caka, takze verim tomu, ze gumicke sa nevyhnem 😅

kvetinka75
19. apr 2023

@nikaeli mňa tiež keď ich mám mastné. po umytí nič.

autor
19. apr 2023

@tyrkysova_kobyla nenosím vlasy v gumičke,len keď idem do sprchy

autor
19. apr 2023

Mňa niekedy boli viac na dotyk a niekedy menej, aj častejšie na umelých svetlách v robote. Už mám skoro trojmesacne odrasty na vlasoch a trebalo by mi už nafarbit, farbí si niektorá vlasy? Myslite že môžem? 🙂