Bolesť pokožky najmä pri dotyku
Ahojte, chcem sa spýtať či ste sa stretli s tym..... Boli ma koža. Ako keď na mňa lezie choroba, že boli ešte aj dotyk oblečenia, alebo podobné ako pri spálení kože. Rozdiel je však v tom, že to trvá asi týždeň, chora nie som a ani spálená. Najprv boleli stehna, potom to preslo na chrbát, potom znova na stehno, uz len jedno, a teraz citim kríže a trochu predlaktie. Uz ste o tom nieco niekedy počuli? Lebo ja nikdy a zase nie je to nevydržatelne skôr také nepríjemné. No napr. pri tom stehne to bolo bolestivejšie,kedze sa mi o to suchali nohavice. Na koži nevidno nič. Žiadna vyrážka, zafarbenie, či podráždenie. Keďže to nieje také hrozné tak k doktorovi sa mi nechce no trvá to už dlhšie,t ak vlastne ani neviem,co robiť.
@ericaromy ahoj. Môže to byť tou tetaniu, ja ju mam potvrdenú a teda už druhý deň má riadne boli koža na nohách. Teraz som natrafila na túto diskusiu a veru, nestačím sa diviť co to s človekom dokáže spraviť... A kolki ľudia ani nevedia ze tataniu vlastne majú 🤷♀️🤔
@simonahartvichova ahoj
Ja mam tetsniu ale mna pali uz druhy tyzden na nohe ale hlavicka nohy. Z hora :/
@andrea235 Túto nepríjemnosť spôsobuje poškodená platnička. Preto to väčšina ľudí môže pociťovať najmä večer, po náročnejšom dni. Kožu riešiť netreba, ale platničku, môže byť vysunutá alebo inak poškodená. Sú tam nervy, ktoré vystreľujú do dolných končatín, najviac do oblasti pravej nohy.

@ariannazara dobrý deň aj ste zistili vo to je prosím ?