Bolesť pravej strany tela
dobry vecer prajem, ma niekto prosim toto, ze ho boli prevazne prava cast tela?
rameno ruka prava cast kde je pecen/zlcnik , prava cast krku prava cast hlavy prava noha, prsty na pravej nohe?
strasne sa bojim ci to nie je nieco vazne,daco s mozgom
k lekarke sa chystam.
mam steatozu pecene, bojim sa aby to nebol pankreas. na druhu stranu, preco ma boli pravy krk prava cast hlavy prevazne ..mam krizove platnicky zosuchane, ale to by ma predsa nebolelo hore ale bolest vyzarovala dole nie?
A čo by mal pankreas s bolesťou polovice tela? J
Určite je to chrbtica. Kedy si bola naposledy s chrbticou?
A čo by mal pankreas s bolesťou polovice tela? J
Určite je to chrbtica. Kedy si bola naposledy s chrbticou?
@simona20201309 idem teraz. pankreas na pravo je hlava pankreasu, tam byvava najviac nadorov ....
boli ma ramenny aj laktovy klb. este ma napadlo, mam prekonanu boreliozu, asi 10 rokov dozadu, ci to nemoze byt to
ze by psychika?
boli ma ramenny aj laktovy klb. este ma napadlo, mam prekonanu boreliozu, asi 10 rokov dozadu, ci to nemoze byt to
@anonym_autor Moze to byt borelioza. Mame v rodine boreliozu a ta sa raz za par rokov ozve prave takymito bolestami. Spominala si to lekarke? Brali ti krv?
@anonym_autor Moze to byt borelioza. Mame v rodine boreliozu a ta sa raz za par rokov ozve prave takymito bolestami. Spominala si to lekarke? Brali ti krv?
@marca12 este len pojdem.
ze by psychika?
@anonym_b8d49c preco len prava strana
@anonym_autor Pankreas je mmch vlavo, ak by to v nejakom svete aj malo suvis.. mas nejake psychicke problemy, ze si namyslas vazne diagnozy?
@anonym_autor Pankreas je mmch vlavo, ak by to v nejakom svete aj malo suvis.. mas nejake psychicke problemy, ze si namyslas vazne diagnozy?
@dadis mam aj psychicke problemy, ano.
@dadis pankreas ide od lava do prava. v pravo ma hlavu, precitaj si nieco o adenokarcinome hlavy pankreasu.

@anonym_autor to bude skôr chrbtica alebo nerv podľa mňa