icon

Bolesť pri zavádzaní zubného implantátu

14. dec 2025

Dobry den, prosim Vas boli zavedenie zubneho implantatu? Viem, ze sa podava lokalna anesteza ale bojim sa ze napriek tomu to bude boliet...Bolest doma mi az tak nevadi. Hlavne pri zakroku. Dakujem

minenkaa
14. dec 2025

@anonym_autor nie

anonym_a60204
14. dec 2025

Mám niekoľko, robili mi ich naraz. Necítila som nič. Ani doma som nemala bolesti. Nemusíš sa obávať, ak je lekár chirurg dobry.

autor
14. dec 2025

lebo ja som pocula strasidelne ze ked to nastreluju do kosti ze je to priserna bolest a chyba mi jeden zub kde to dost vidno, bezne ukony zvladam ako plombovanie a trhanie bez problemov

anonym_f0159f
14. dec 2025

Ides do toho? Znama dala 4tis., telo ich neprijalo, museli ist von. Nestaci korunka?

autor
14. dec 2025
@anonym_f0159f

Ides do toho? Znama dala 4tis., telo ich neprijalo, museli ist von. Nestaci korunka?

@anonym_f0159f korunka sa mi zrejme nebude dat chyba vela zuba

minenkaa
14. dec 2025
@anonym_f0159f

Nestresuj neboli to a je mala šanca ,že sa neprijme

gabika100
14. dec 2025
@anonym_autor

lebo ja som pocula strasidelne ze ked to nastreluju do kosti ze je to priserna bolest a chyba mi jeden zub kde to dost vidno, bezne ukony zvladam ako plombovanie a trhanie bez problemov

@anonym_autor Nic som necitila, neboj sa. Pri trhani citis tlak, pri implantatoch som necitila vobec nic.

anonym_59c296
14. dec 2025

Mňa to čaká, v prvom kroku tri implantáty dole a potom 6x hore... moje nervy.

guudy
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ved to normalne umrtvia, nic necitis. A implantat sa nenastreluje, ale normalne nasrobuje do kosti.