Bolesť prstov po operácii karpálneho tunela
Ahojte. V decembri 2024 som absolvovala na ľavej ruke operáciu karpálneho tunela. Bol to vyšší stupeň, operácia bola ťažká podľa operatera. Ja som pociťovala po operácii pichanie do dvoch prstov a doktor ma ubezpečil, ze to prejde ze operácia bola ťažká, tým ze som ju dlho odkladala. Teraz sú tri mesiace po operácii na ja tie dva prsty stále cítim ako zmeravete, pichanie a tŕpnutie. Idem na kontrolne EMG, tak som zvedavá ale ja to vidím ze to bude treba ešte raz operovať. Prosím vás máte niekto podobnú skúsenosť a ako ste to poriesili ? Ďakujem
@andulkaanka že tak hore pod prstami je rez . Ach jaj a zaujímacr z tej chytá najviac ženy
@perthes áno tak hore pod prstami ,to uvoľňujú putka,takto vyzeralo po vybratí stehov
@andulkaanka fúha, vyzerá ti drsné. Aká bola rekonvalescencia?
@perthes chodím ešte na procedúry
@andulkaanka mne nepomohli. Chodím k jednej pani na akupunkturu
@perthes ja som vo štvrtok skončila rehabilitácie a sestrička tam mi povedala,že ak sa mi to do troch mesiacov nezlepší,mám sa sťažovať a dať si to správit znova, najlepšie u niekoho iného.To tŕpnutie mi trocha ustupilo,ale stále mám také necitlivé končeky prstov.Plus ma bolieva aj zápästie a niekedy mi to vyrazí až do predlaktia.Svokra bola na operácii mesiac predomnou,tej sa tam spravila taká zatvrdlina.Odporucili jej Lioton gél a jesť Aeascin,tak som si to naordinovala aj ja.Mam ísť ešte na kontrolu na chirurgiu,tak ešte počkám dva týždne a potom pôjdem.Teraz som 5 týždňov po operácii.
@zabka1000 ahoj , ja som po operácii ľavej ruky 4 mesiace. Pravej 3 mesiace. Ľavá je La. Ja obidvoch rukách mám atal tvrdé okolo rezu, a keď dám dlaň na podložku tak to aj cítim, také to miesto citlivé, tvrdé a napuchnuté trochu. Brala som aj ja aescin, milganna N, neurobion, rehabilitácie a stále nič. Som s tebou ho smutna
@perthes napíš potom či ti pomohli
@hopsas zdravím môžeš napísať aké tabletky ti dávali ak si pamätáš
@andulkaanka bolo to už dávnejšie ale ak si dobre spomínam hovorili niečo s vitamínom B že to.nalo byť
@andulkaanka milganna N, komplex vitamínov B
@hopsas zdravím ťa a ktoré prsty ti trpli ,lebo mne po operácii skakavych prstov(to uvoľňujú putka)a káro.tunela (endoskopicky) tŕpne polovička prostredníka a polovička prsteníka.bola som už po pol roku na revíznu operáciu(reoperaciu),kde mi uvoľňoval nerv a zrasty v tej časti pod prstami kde operoval v septembri a prsty vždy jednak strpnute pichlave a palivá bolesť .ja už neviem čo stým ani procedúry nepomáhajú aj milgammu som brala aj B komplex a nič sa nelepší.
@andulkaanka mne na ľavej ruke malíček a prstenník a nieže trpli, ja som ich vôbec necítila...až po pár mesiacoch začali tŕpnuť a potom o ďalších pár mesiacov som to začala cítiť
Moju mamu operovali jednu ruku 31.1. a druhú cca o 3 týždne. Rany má krásne zhojene, ozarovala si to biolampou. Ešte chodí na rehabilitácie, ma to strpnute,ale predpísala jej rehab.doktorka niečo a vraj je jej lepšie. Zistím, ak chcete. Vravela mi názov lieku, no zabudla som
Moju mamu operovali jednu ruku 31.1. a druhú cca o 3 týždne. Rany má krásne zhojene, ozarovala si to biolampou. Ešte chodí na rehabilitácie, ma to strpnute,ale predpísala jej rehab.doktorka niečo a vraj je jej lepšie. Zistím, ak chcete. Vravela mi názov lieku, no zabudla som
@anos18 budte taká dobrá, dakujem
@anos18 a ako je jej lepšie po tych tabletkach
@andulkaanka vraví,že lepšie
@anos18 a ako je jej lepšie po tych tabletkach
@andulkaanka to je super. Ale jedne si na predpis, neviem kto by mi ich predpisal
@andulkaanka to je super. Ale jedne si na predpis, neviem kto by mi ich predpisal
@perthes no veď buď neurológ, alebo na rehabilitáciu už nechodíš? Mame to predpisovala MUDr na rehabke

@perthes operovali ich v Košiciach len neviem ktorej nemocnici