icon

Bolesť špičky nosa zvnútra v pravej dierke

11. sep 2020

Neviem ako to opísať. Pri fúkaní nosa aj pri dotyku ma bolí špička nosa ale iba v pravej dierke. Je to taká bolesť akoby mi tam zavádzal nejaký predmet. Uz to pozorujem fakt dlho a netuším z čoho to môže vôbec byť ... Máte skúsenosť ?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
lenka7477
11. sep 2020

herpes ?

autor
11. sep 2020

@lenka7477 ako zistím či je vo vnútri v nose ?

eeffka
11. sep 2020

Sak normalne vyvratis nos a posvietis si 🤷‍♀️🤣 co si nikdy nemala herpws v nose? Aj ked to mas dlho to skor bude daky vyrastok, herpes tak tyzden a potom chrasta

lenka7477
11. sep 2020

zrkadielko a baterka ? Presne ako píše
@eeffka , opakovaný herpes je bolestivý , keď sa oddrapne chrastička je to na dlhé hojenie. A herpesu už sa nezbavíš.

autor
11. sep 2020

@lenka7477 nie je tam nic iné nez vo vedľajšej dierke nevidno nič

marianeta
11. sep 2020

No mne sa.obcas stáva že má.boli rsp.stipe v nose úplne na akoby špičke nosa ale je to vo vnútri.. Ale to zvykne do pár dní prejsť.. Podľa mňa je to nejaká ranka na sliznici.. Ideálne by bolo ísť na ORL..lekár sa ti tam vie lepšie pozrieť..

oli18
11. sep 2020

Autorka, na takúto blbosť otváraš tému a dokonca anonymnú? Veď vyrážka. Ste tu niektoré padavky, s každým priščom bežíte na MK.😝

andreatytler
12. sep 2020

Podla mna len obycajna vyrazka. Velmi boli, hlavne na dotyk.

modrykonik03
10. máj 2021

@oli18 ahojky, napr. toto mňa trápi už asi aj 2-3 roky a taktiež neviem, čo to môže byť a zatiaľ, čo mi dr predpísala, nefungovalo.....

modrykonik03
10. máj 2021

Ahoj, prosím Ťa, zistila si čo to môže byt? Tiež má predné to iste trápi ...... dakujem

milan10
25. nov 2023

Tiež mam podobný problém už 2 roky aj som po operácii dutín, a stále mam citlivú pravú dierku v nose pri dýchaní.Už tiež neviem ako ďalej a kam s tým ist na orl hovoria že tam je všetko ok,ešte idem skúsiť alergologiu..