icon

Bolesť svalu a kĺbu

5. mar 2025

Pekný deň prajem,
od nedeľného večera ma bolí ľavý stehenný sval al. kĺb. Mám pocit, že skôr sval. Úraz som nemala žiaden, skôr si pamätám, že som si tú nohu preťažila, ale vtedy som tomu nevenovala pozornosť. Bolesť ide od bedier až dole do lýtok. Dávam si proti bolesti Flector prášok 2X denne, Magnosolv, Mydocalm na uvoľnenie svalstva. A ešte to Flector gélom aj 3X denne natieram.
Poraďte prosím, čo mi to môže byť a čo by mi na to pomohlo. Už som 3 noci poriadne nespala.
Ďakujem

alenamihal
5. mar 2025

Sval moze tlacit na ischiaticky nerv a tym padom to vyzaruje cez celu nohu...ja to mam uz rok ,ale s neurologickou mame podozrenie na piriformis ...svaly treba posilnit a rozmasirovat...a pomaha teplo ale ze poriadne teplo cca 15mins prilozit..a kre co ja pouzovam je muay krem je specialny na svaly...skus este guajacuran je super na svaly 1x5tbl denne..

viestta
5. mar 2025

Ist k lekarovi, moze to byt aj zapal sedacieho nervu, pri nom je charakteristicke vystrelovanie bolesti do noh

minenkaa
5. mar 2025

Môj muz mal prasknutý bedrový kĺb, presne takéto bolesti

autor
5. mar 2025

@minenkaa Ako sa mu to stalo ?

minenkaa
5. mar 2025

Nik nevie , on ma dosť ťažkú prácu tak možno z toho

aandrea9
5. mar 2025

Ak ti ide bolesť až do lýtka môže to byt zápal sedacieho nervu. Smer neurológ.

nynia
5. mar 2025

Ist k lekarovi ako ja aj na silnu migrenu na ktoru niekedy dost trpim si dam 1prasok Flector a vzdy zaberie a ked ty potrebujes az dva a je to uz od nedele vecera uz davno by som sedela u dr.