Bolesť v ľavom boku
Zdravím, môžem sa spýtať?
Dnes celý deň ma pichá v ľavom boku, v rebre, najmä pri dýchaní a keď stojím. Akonáhle si sadnem alebo ležím, tak je bolesť slabšia alebo sa na chvíľu stratí...
Môže ísť o #zablokovany nerv?#??? Viď.obrázok.
Pľúca asi nie, nemal som kde nachladnúť... trochu som z toho nervózny a v strachu, či nejde o niečo vážnejšie...
Ďakujem za odpoveď...

Este slezina, zaludok v tom mieste. Pankreas (ak ho mas inak umiestneny, co sa moze stat, alebo sa bolest moze prenasat.).
Alebo len cisto natiahnuty medzirebrovy sval.
@moonlight1210, no práve, že teraz to cítim asi 5cm nad panvou (tiež zboku)...??? Nerv
@martinmmartin, vďaka... takýto komentár si si mohol radšej odpustiť. Ak máš písať sprostosť, tak radšej nepíš nič.
@fifozbs ak to putuje, tak este moze byt hrube crevo. Kludne plyniva bublina.
Ale to ti uz fakt posudi lekar. Tu do teba nevidime a brucho dost komplikovany priestor s mnozstvom moznosti na bolest.
A to tá boli deň a už si z toho vystrašený? Stačí aby si sa zle vyspal, niečo natiahol, mal zastavené vetry.. Keď ťa to bude bolieť 2 týždne v kuse, potom je dôvod na nejaké obavy omg... Mňa boli už pol roka v kuse pod pravým rebrom.

A co vaznejsie to ma byt? Rakovinu pluc neucitis az kym bude tak ci tak neskoro tak to mas zajrdno