icon

Bolesť v okolí žlčníka a možnosti diagnostiky

5. apr 2025

Dobry den, sono brucha ok. Bolo by na sone brucha vidiet metastazy? Mam pocit, ze tam, kde je zlcnik, je ohyb hrubeho creva a v podbrusku je tiez hrube crevo, tak asi s nim mam daky problem. 😞 Ako postupovat? Krv ok. Hranicna anemia. Ukazalo by sa vazne ochorenie creva aj v krvi? Dakujem.

sissy27
5. apr 2025

Mas diagnostikovane onkologicke ochorenie alebo len nevies, co su metastazy a chcela si pouzit cudzie slovo? Ohyb hrubeho creva? Hadam si nemyslis, ze presne vies kde sa ti v brusnej dutine ohybaju creva 😅
Prepac, ale toto vyzera skor na zastavene vetry alebo psychosomaticky problem.

balerina2025
5. apr 2025

ty o com pises. mas onkom ochorenie? nejak nerozumiem.
na somne by videli loziska,ak to mas OK, tak sa neboj.

autor
5. apr 2025

@balerina2025 asi som sa zle vyjadrila. Ak by boli metastazy z HC uz na organoch brucha, videli by to na sone? Diky.

autor
5. apr 2025

@sissy27 len to trva 6.den. tak uz mi to nie je smiesne. Bolest v okoli zlcnika a podbrusko.

balerina2025
5. apr 2025

podla mna ano., ale ak mas mat klud isla by som za lekarom. on zhodnoti, ci ta posle na CT ci MRI co su lepsie zobrazovacie metody. a neviem ako dlho trva bolest.

autor
5. apr 2025
sissy27
5. apr 2025

Este raz sa spytam - mas diagnostikovane onkologicke ochorenie?

autor
5. apr 2025

@sissy27 nieeee

balerina2025
5. apr 2025

prepac a preco ta hned napadli mts?

sissy27
5. apr 2025

Tak odkial si vytiahla, ze by to mohli byt metastazy??

autor
8. apr 2025

@balerina2025 boli ma podbrusko, konecnik. Rok bol pokoj. Zase sa to vratilo.. 😔

autor
8. apr 2025

@sissy27 mam bolesti podbruska, konecnika. Po roku sa vratili..

sissy27
8. apr 2025

A co ti bolo pred rokom, ako ta liecili?
Ja stale nechapem, z coho by si chcela mat hned metastazy, ved chod na gyndu, urologiu, proktologiu ked ta boli podbrusko a konecnik a negoogli si hovadiny.