Bolesť v okolí žlčníka a možnosti diagnostiky
Dobry den, sono brucha ok. Bolo by na sone brucha vidiet metastazy? Mam pocit, ze tam, kde je zlcnik, je ohyb hrubeho creva a v podbrusku je tiez hrube crevo, tak asi s nim mam daky problem. 😞 Ako postupovat? Krv ok. Hranicna anemia. Ukazalo by sa vazne ochorenie creva aj v krvi? Dakujem.
ty o com pises. mas onkom ochorenie? nejak nerozumiem.
na somne by videli loziska,ak to mas OK, tak sa neboj.
@balerina2025 asi som sa zle vyjadrila. Ak by boli metastazy z HC uz na organoch brucha, videli by to na sone? Diky.
@sissy27 len to trva 6.den. tak uz mi to nie je smiesne. Bolest v okoli zlcnika a podbrusko.
podla mna ano., ale ak mas mat klud isla by som za lekarom. on zhodnoti, ci ta posle na CT ci MRI co su lepsie zobrazovacie metody. a neviem ako dlho trva bolest.
@balerina2025 6.den
Este raz sa spytam - mas diagnostikovane onkologicke ochorenie?
@sissy27 nieeee
prepac a preco ta hned napadli mts?
Tak odkial si vytiahla, ze by to mohli byt metastazy??
@balerina2025 boli ma podbrusko, konecnik. Rok bol pokoj. Zase sa to vratilo.. 😔
@sissy27 mam bolesti podbruska, konecnika. Po roku sa vratili..
A co ti bolo pred rokom, ako ta liecili?
Ja stale nechapem, z coho by si chcela mat hned metastazy, ved chod na gyndu, urologiu, proktologiu ked ta boli podbrusko a konecnik a negoogli si hovadiny.

Mas diagnostikovane onkologicke ochorenie alebo len nevies, co su metastazy a chcela si pouzit cudzie slovo? Ohyb hrubeho creva? Hadam si nemyslis, ze presne vies kde sa ti v brusnej dutine ohybaju creva 😅
Prepac, ale toto vyzera skor na zastavene vetry alebo psychosomaticky problem.