Bolesť v podbrušku a krížoch
Ahojte , mám taký problém na pravej strane podbruška a ťahá sa to až do krížov , silná bolesť každý deň , bola som už na sonno brucha , rentgen brucha a na vyšetrenie z krvi , na gynekológii bolo tiež všetko v poriadku ako aj na ostatných vyšetreniach , nemal tu niekto bolesť v tejto oblasti ? Ale respektíve či by ste mi odporučili na aké vyšetrenie ešte ísť , bolesť trvá 3 mesiace a nikde mi nevedia zistiť čo mi je
@anonym_autor podla mna ta mali poslat ma CT s kontrastnou latkou, sono urcite nestacilo a rtg napodobne.
@anonym_autor najlepsie by bolo,keby si sa dostala k internistovi, takemu,co aj robí v nemocnici,zw by ti vybavil hospitalizovaciu a urobili ti potrebne vysetrenia. Toto bola slabota
Ja mám veľmi podobné problémy. Začalo to v podbruľku s vyžarovaním do krížov, potom okolo pupka, teraz ma bolí celé brucho a celý chrbát. Čaká ma CT s kontrastom, čoho sa bojím, lebo som alergik. Aj keď mám premedikáciu.
Ja mám veľmi podobné problémy. Začalo to v podbruľku s vyžarovaním do krížov, potom okolo pupka, teraz ma bolí celé brucho a celý chrbát. Čaká ma CT s kontrastom, čoho sa bojím, lebo som alergik. Aj keď mám premedikáciu.
@anonym_7bf351 a na CT ťa poslal obvodný?
@anonym_7bf351 a na CT ťa poslal obvodný?
@anonym_autor nie chirurg, nemyslím, že obvodný môže len tak posielať na CT brucha.
@anonym_autor aj vám niečo zistili?

@anonym_autor skús hylak kvapky, mne to pomohlo