Ahojte, mam taky problem, ze ma asi mesiac boli v podpazusi smerom k prsniku, niekedy to citim menej, niekedy je to na nevydrzanie, hrcku tam necitim, farba pokozky je normalna. Bola som u dvoch roznych lekarov na sone, nevideli tam nic. Chystam sa na MRI, no dovtedy asi zosaliem co to moze byt. Nemal nahodou niekto posobny problem a ked ano tak co to bolo? dakujem
Mňa tiež tak pobolieva, mám v tom prsníku cysty, chodím na častejšie kontroly, dr vravel že to môžem cítiť kvôli nim alebo aj z chrbtice. Tá ma tiež občas bolieva, tak neviem. Ale keď ti v prsníkoch nič nenašli tak nevidím dôvod na stres. Samozrejme bolesti treba prísť na kĺb ak je taká, že znepríjemňuje život ale zasa by som z toho nerobila paniku a stres lebo si naozaj niečo privodis
mna tak pobolievalo, sono bolo ok, na neurologii mi povedali, ze je to od krcnej chrbtice a ukazali celu postavu, co vsetko moze boliet od krcnej
krcna chrbtica..aj mama to mala..take bolesti ze uz rozmyslala nad vsetkym..nakoniec zistili ze pri krcnej chrbtici ma zablokovany akysi nerv a jej to tam vystreluje..
@bobix25 a ak sa smiem opytat co vsetko ti tam ukazali ze moze od nej boliet?..pytam sa lebo aj ja mam s tym problemy
od zatylku hlavy, bolest za okom, dole podpazusie a prsnik az k laktu
Ja mam do bodky úplne rovnaké problémy, sono negatívne teraz idem na kontrolné, ako to u Vás dopadlo?
Ahoj, prosím Ťa ako si dopadla? Mam podobne problémy dakujem
Môže byť od chrbtice